matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbior
kamil:
Prosze o pomoc! Zaznacz na rysunku zbiory które można zapisać jako : ( A u B u C) \ ( A n B n C) gdzie A = −2,−1,0,1 B= liczby parzyste C= <−5,0)
18 mar 19:45
J:
ale jesteś upierdliwy:
https://matematykaszkolna.pl/forum/284876.html
18 mar 19:49
J:
ale jesteś upierdliwy:
https://matematykaszkolna.pl/forum/284876.html
18 mar 19:49