matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz rownanie |8x^2-1|=3
madzia:
rozwiaz rownanie |8x
2
−1|=3
17 mar 11:34
Qulka:
x=−
√
2
/2 lub x=
√
2
/2
17 mar 11:38
J:
8x
2
− 1 = 3 lub 8x
2
− 1 = − 3
17 mar 11:39
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/2545.html
ja jestem tradycjonalista
17 mar 11:41