14 mar 11:22
blad:

z funkcji tangens tg 30 = h/20
14 mar 11:25
blad: a h nie jest przeciez rowne 20{3}
14 mar 11:26
blad:
14 mar 11:37
blad:
14 mar 11:49
blad: .
14 mar 12:39
blad:
14 mar 13:33
blad:
14 mar 14:36
blad: jestescie ciency
14 mar 22:21
blad: jestem od was silniejszy
15 mar 14:38
5-latek: Wcale nie bo ja wyciskam na klate 120kg
15 mar 14:55
5-latek: Kali moze ale kalemu nie
15 mar 18:41
Mila:
Zgodnie z treścią h=20,
wtedy :
a=20
√3 − obwód podstawy;
P
b=20*20
√3=400
√3
===============
15 mar 19:05