matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz logarytm
kkkk:
log
3
2=a log
3
5=b, oblicz log
3
50
4 mar 21:48
5-latek:
log
3
50=log
3
(2*25) dalej Ty
4 mar 21:53
kkkk:
nie wiem co dalej
4 mar 21:55
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/218.html
6 wzor od gory teraz potem 4 od gory
4 mar 21:58
kkkk:
dzięki
4 mar 22:02
5-latek:
Dobrze. A zrobisz ?
4 mar 22:12