matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
Logarytm:
log o podst z 4 ze 100 / log o podst 4 z 10 ?
1 mar 17:33
Patryk:
https://matematykaszkolna.pl/strona/218.html
2 od dołu
1 mar 17:35
5-latek:
2*log
4
10
=
=
log
4
10
1 mar 17:35
J:
log100
log10
zmień: log
4
100 =
oraz log
4
10 =
log4
log4
1 mar 17:36