matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
maa:
dany jest odcinek o końcach a=(10 −3) b=(10 9). Symetralna tego odcinka ma równianie: a)y=3 b)x=3 c)x=−3 d)y=−3
20 lut 15:02
Qulka:
20 lut 15:05
maa:
musze do tego napisać obliczenia ;cc
20 lut 15:09
Qulka:
(9+(−3))/2=3
https://matematykaszkolna.pl/strona/1750.html
20 lut 15:19