noc
kyrtap: Śpimy ?
16 lut 00:52
gtu: no co ty, jak możesz to pomóż

u=[−1,2] jako kombinacja liniowa wektorów w=[0,2] i v=[−3,5]
16 lut 00:53
Qulka: 11/3 w −1/3 v
16 lut 00:55
jakubs: Nie nie
gtu
[−1,2]=α(0,2)+β(−3,5)
−3β=−1
2α+5β=2
16 lut 00:56
gtu: a mi wychodzi 1/3 w

mógłbyś rozpisać ?
16 lut 00:56
Qulka: minus zjadłam
16 lut 00:57
Qulka: 1/3 v i 1/3 w
16 lut 00:57
gtu: w wychodzi mi 1/6
beta=1/3
2=2alfa +5beta
2alfra=2−5/3
2alfa=1/3
alfa=1/6
tak mi wychodzi
16 lut 01:04
Qulka: oki

a ja idę spać
16 lut 01:13
kyrtap: ja czekam do 3:20 na zapisy
16 lut 01:17
gtu: ok ze dobrze czy oki ze olewam ?

na jakie zapisy ?
16 lut 01:18
kyrtap: na 2 semestr
16 lut 01:19
Qulka: ok że masz dobrze

a ja śpiąca zapomniałam podzielić
16 lut 01:20
Qulka: i to dwukrotnie
16 lut 01:20
gtu: o tej porze już ciężko się myśli,
jakie studia ?
16 lut 01:22
Qulka: kyrtap z wojskiem po studiach jeśli na oficerski kurs to marne szanse , chyba że masz
baaardzo mocne plecy
16 lut 01:22
kyrtap: szkoda

no trudno się mówi
16 lut 01:23
gtu: jaki kierunek />?
16 lut 01:26
kyrtap: elektrotechnika
16 lut 01:26
Qulka: idź do swojego WKU i się zgłoś

może Cię gdzieś pokierują w fajne miejsce
16 lut 01:28
kyrtap: może będzie szansa na bycie oficerem ^^
16 lut 01:29
16 lut 01:29
Qulka:
16 lut 01:33
jakubs: kyrtap rzucasz studia czy jak ?
16 lut 01:33
kyrtap: nie
16 lut 01:35
jakubs: aa no to dobrze
16 lut 01:35
kyrtap: jeszcze chce trochę mieć studenckiego życia jakbus ^^
16 lut 01:36
jakubs: Nono to jest chyba najlepsze "na studiach" hehe
16 lut 01:37
16 lut 01:37
Qulka: zdecydowanie najlepsze

dlatego niektórzy studiują do końca życia
16 lut 01:40
kyrtap: Qulka ferie?
16 lut 01:44
Qulka: jutro ostatnie papierowe dyrdymały i ferie
16 lut 01:45
Qulka: tzn dziś
16 lut 01:46
kyrtap: jakubs a Ciebie jak sprawa wygląda?
16 lut 01:47
jakubs: No od dzisiaj "ferie zimowe" 7 dni
16 lut 01:48
kyrtap: to ładnie, odpoczywaj, wykorzystaj je dobrze (wiesz co mam na myśli )
16 lut 01:49
Qulka: nocne imprezki na forum matematyka.pisz
16 lut 01:51
kyrtap: ja dzisiaj jestem zmuszony niestety czekać
16 lut 01:52
jakubs: Qulka oj tak, pamiętam te "nocne podróże" we wakacje heheh
16 lut 01:55
kyrtap: jeszcze je pamiętacie?

fajnie
16 lut 01:57
jakubs: Tego się nie zapomina xD
16 lut 01:59
Qulka: ja kiedyś z Łodzi do Warszawy chyba 2 tygodnie wracałam
16 lut 01:59
Qulka: zdaje się że przez mazury
16 lut 02:00
jakubs: 
jakaś impreza była ?
16 lut 02:02
Qulka: non stop

a sylwester potrafił trwać 3 tygodnie
16 lut 02:03
kyrtap: Mazury *.*
16 lut 02:03
jakubs: No to grubo
16 lut 02:04
Qulka: trzeba korzystać z życia

zanim matematyka porwie tak w szpony nałogu, że człowiek tu spędza
dnie i noce
16 lut 02:06
jakubs:
16 lut 02:08
kyrtap: Qulka widzę z Ciebie podróżniczka jest
16 lut 02:08
Qulka: coś w tym jest

robić do tydzień 500km tylko po Warszawie też trzeba umieć

ale fakt

uwielbiam podróże
16 lut 02:16
kyrtap: u mnie zapisy się rozpoczęły i czarno to widzę

bo jeszcze godzinę czekam , a już niektóre
kursy zapchane i psują mi cały plan
16 lut 02:20
Qulka: trzymamy kciuki

będzie dobrze
16 lut 02:21
kyrtap: no nie wiem
16 lut 02:22
jakubs: Obieraki ?
16 lut 02:22
kyrtap: hm?
16 lut 02:27
jakubs: Co to za kursy ?
Przedmioty obieralne ?
16 lut 02:32
kyrtap: wszystko
16 lut 02:33
jakubs: aaa
16 lut 02:38
zombi: Do spania!
16 lut 02:38
kyrtap: o zombi
16 lut 02:39
Qulka: to już ta godzina kiedy mara się pojawiać zaczyna
16 lut 02:40
kyrtap:
16 lut 02:46
kyrtap: zombi jeszcze jakiś pewnie dowód robi, nasz matematyk
16 lut 02:51
Qulka: to ja odpływam ze szponów matematyki w ramiona snu

powodzenia
16 lut 02:52
jakubs: Również idę strzelić komara, dobranoc
16 lut 02:54
kyrtap: hej hej
16 lut 02:55
BraciaRatujcie: Mordy − ktoś tu ogarnia matematykę wyższą?
16 lut 03:05
kyrtap: jaką na przykład?
16 lut 03:06
BraciaRatujcie: za moment wrzucę dowód
16 lut 03:08
BraciaRatujcie: Poszło...

Poradzicie coś czy raczej ciężko?
16 lut 03:14
zalamany: niestety nie, i cala noc nieprzespana. dzisiaj 5 matematyk w szkole a ja chory jestem i nie
moge isc

bede musial prawdopodobienstwo samodzielnie ogarniac
16 lut 08:04
Dawid: Poprawiamy fizykę
16 lut 09:08
kyrtap: jak to?
16 lut 11:27
16 lut 11:31
kyrtap: zapisy wykonane choć jak dzisiaj patrzę na prowadzących to lekko zaskoczony
16 lut 14:57
bezendu:
U mnie na wydziale zapisy trwają 4 dni
16 lut 15:01
kyrtap: a ja już na wszystko wpisany siedziałem do 4 w nocy z tym
16 lut 15:04
Dawid: No sesja poprawkowa z fizyka
16 lut 15:12
kyrtap: Dawid najważniejsze żebyś nie załamywał, ja też nie wykluczam poprawek w następnych latach
16 lut 15:21
Dawid: Wiem, tylko nie przepadam za fizyką za bardzo, ale w umie na moim kierunku fizyka jest
potrzebna
16 lut 15:22
bezendu:
W4 jest większy i aż na 4 dni musieli rozplanować, na razie jedno podanie ponad stan wyczuwam
16 lut 15:25