matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
Łukasz:
√
2
mógłby mi ktoś wyjaśnić ile to jest cosα = −
i jak to mniej więcej obliczyć ?
2
15 lut 18:21
Tadeusz:
√
2
√
2
cosα=−
to jest .... −
2
2
15 lut 18:24
panpawel:
https://matematykaszkolna.pl/strona/421.html
pomogłem?
15 lut 18:26
Eve:
√
2
π
√
2
=cos
, to −
=cos?
2
4
2
15 lut 18:26
PW:
π
√
2
Mniej
więcej
wiemy, że cos
=
4
2
15 lut 18:26
Tadeusz:
https://matematykaszkolna.pl/strona/422.html
15 lut 18:27