matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz długość odcinka w trójkącie
QuZi:
Mamy dany trójkąt ABC. AB = 15, BC = 14, CA = 13. Dwusieczna kąta ACB przecina bok AB w punkcie D. Oblicz długość CD.
15 lut 16:22
Eta:
Zaraz Ci rozwiążą
15 lut 18:17
Eve:
a pewnie
https://matematykaszkolna.pl/forum/276535.html
15 lut 18:23