silnia
gosc: Iloma zerami kończy się liczba 1000! ?
8 lut 12:39
8 lut 13:07
gosc: uwzględniam tylko te podzielne przez 52 ?
8 lut 13:16
5-latek: Wszystko tam nasz dokladnie opisane . jesli nie rozumiesz to czytaj nawet kilka razy az
zrozumiesz
8 lut 13:18
gosc: Już chyba wiem

Wśród liczb w iloczynie tych podzielnych przez 5 jest 1000:5 = 200
Tych podzielnych przez 5
2 jest 1000:25 = 40
Tych podzielnych przez 5
3 jest 1000:125 = 8
Czyli zer jest 200+40+8 =248 ?
8 lut 13:24
daras: powiało latem w tym linku @
5−latek
8 lut 14:49
5-latek: Czesc
daras 
Cos sobie tak przypominalem ze
bezendu pytal o to
8 lut 15:06
8 lut 16:41