Fun kwad
ANia: Uzasadnij,że funkcja kwadratowa f(x)=2x2−39x+277 nie ma miejsc zerowych?
4 lut 19:29
Eve:
Δ=318−8*321=318(1−24)<0
4 lut 19:33
ANia: i co dalej

?
4 lut 19:34
Eve: koniec
4 lut 19:35
ANia: Dzięki
4 lut 19:47
5-latek: Dobry wieczor
Eve 
Do kolezanki Ani pytanie . Podziekowalas to dobrze ale czy wiesz dlaczego to jest koniec
zadania ?
4 lut 19:49
Hajtowy: chyba nie wie xd
4 lut 19:50
ANia: 5−latek : nie
4 lut 19:51
5-latek: Czesc
4 lut 19:51
ANia: Czesc
4 lut 19:51
4 lut 19:52
Hajtowy:
A kiedy funkcja kwadratowa nie ma miejsc zerowych i "lata" ponad osią OX ?
4 lut 19:53
ANia: Dzięki wielkie
4 lut 19:53
ANia: teraz już będę wiedzieć
4 lut 19:53
Eve: 5−latku dobry

wieczór
4 lut 19:56
Hajtowy:
4 lut 19:56