matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
qwerty
chop:
Wyznacz miarę stopniową kąta ostrego,pod jakim przecinają się przekątne ośmiokąta foremnego.
4 lut 15:28
Metis:
289891
18 kwi 11:34
ada:
19 wrz 15:03
kerajs:
67
o
30'
19 wrz 16:08
Mila:
https://matematykaszkolna.pl/forum/289891.html
19 wrz 20:39
aabb:
(n−2)*180
o
2α=
, n=8
n
(8−2)*180
o
2α=
= 135
o
8
135
o
α
=
=67,5
o
2
20 wrz 00:03
chichi:
20 wrz 00:13