matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obliczyć
123:
ln (sinx)
∫
sin
2
x
22 sty 09:18
jakubs:
Przez części.
22 sty 09:25
123:
Dużo mi to nie mówi
22 sty 09:30
jakubs:
Przykłady:
https://matematykaszkolna.pl/strona/2141.html
cos
f=ln(sinx) f'=
=ctgx
sinx
1
g'=
g=−ctgx
sin
2
x
22 sty 09:37
Mila:
https://matematykaszkolna.pl/forum/275276.html
21:27
22 sty 15:14