pomoze ktos.?
luiza123: a. log330− log310
b.log50,5+2log520−3log52
c.log 0,2+log 0,02−log 4
d.log o,12+log20,1
e.(2log2 22)2
19 sty 13:33
5-latek: Wzory znasz ?
Pokaze a)
| | 30 | |
log330−log310= log3 |
| = log33= |
| | 10 | |
19 sty 13:35
J:
e) = (4log22)2 = 42 = 16
19 sty 13:38
luiza123: ja wgl. nic nie wiem nie bylo mnie na tych zajeciach, wrocilam ze szpitala dostalam w szkole
kartke imam robic ale jak na to patrze to ciemna jestem. nic nie wiem
19 sty 13:45
19 sty 13:48
luiza123: okk dzieki
19 sty 13:48