matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
roziwon
mimi:
rozwiaz rownanie wartosci bezwzglednej a) |4x−2|=6 b) |5x+1|=9
15 sty 17:00
Eve:
4x−2=6 i 4x−2=−6
15 sty 17:14
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1653.html
15 sty 17:21