matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sprawdzenie wyniku pochodnej
bink:
pochodna! moglibyście rzucić okiem?
y'=(cos(4x)−2sin
x
2
+3tgx)'=−sin4x*(4x)' − 2cos
x
2
* (
x
2
' + 3*
1
cos
2
x
= −4sin4x −2cos
x
2
*
1
2
+
3
cos
2
x
11 sty 12:34
Eve:
ok
11 sty 12:36
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/forum/273444.html
Czesc
Eve
spojrz tutaj proszse.
11 sty 12:37
bink:
dziękuję
11 sty 12:37