matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obliczenia
wzory:
jaki wzór do : 5
2+log
5
4
?
3 sty 18:11
Eta:
a
log
a
b
=b 5
2
*5
log
5
4
= 25*4=....
3 sty 18:13
Mila:
5
2+log
5
(4)
= =5
2
* 5
log
5
(4)
=25*4=100
3 sty 18:14
Mila:
https://matematykaszkolna.pl/strona/218.html
3 sty 18:15