matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
matura:
Wyznacz równanie okręgu opisanego na trójkącie o wierzchołkach A=(0,−3),B=(1,2),C=(4,3).
30 gru 13:45
5-latek:
Jeden ze sposobow : Pytanie . Gdzie lezy srodek okregu opisanego na trojkacie ?
30 gru 14:09
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/541.html
zeby Cie oniesmielic troche
30 gru 14:13