reszta z dzielenia w(x)
kicek: reszta z dzielenia w(x) przez(x−1) wynosi 5 a przez (x−2) wynosi 7. wyznacz resztę z dzielenia
pzez (x−1)(x−2)
28 gru 18:48
28 gru 18:50
Mila:
⇔
W(1)=5
W(2)=7
Reszta z dzielenia W(x) przez (x−1)*(x−2) ma postać
R(x)=ax+b
W(x)=Q(x)*(x−1)*(x−2)+ax+b
a*1+b=5
a*2+b=7
dokończ
28 gru 19:22
bezendu:
Mila pamiętasz o zadaniach dla mnie ?

Link ?
28 gru 19:24
5-latek: Dobry wieczor
Milu Pozdrawiam i

Nie bylo mnie dlugo bo bylem w szpitalu (ponad 50dni
Jesli mozesz to napisz na emala k.z.1958@o2.pl to napisze CI wiecej
28 gru 19:26