matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
f. kwadratowa
matt:
zbiorem wartosci funkcji y=−x
2
+ 5 jest przedział ..... mogłby ktoś wytłumaczyć jak takie zadanie wykonać?
15 gru 18:39
Eta:
y
w
= 5 i parabola ramionami do dołu ZW= (−
∞
, 5>
15 gru 18:44
Eta:
15 gru 18:45
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1959.html
15 gru 18:47