matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
dana78:
II d
2
d
Pc=
+IIdh=IId(
+h)=
?
2
2
II−pi
12 gru 16:30
Mila:
Napisz polecenie, pytanie.Przecież nie wiadomo o co Ci chodzi.
12 gru 18:17
O::
juz napisałam rozwiązanie w innym poście
12 gru 18:19
daras:
https://matematykaszkolna.pl/forum/270369.html
12 gru 20:44