Wyznacz współrzędne prostej prostopadłej . POMOCY
Agatkazab: Wyznacz współrzędne prostej prostopadłej do prostej o równaniu y=23x+1 przez punkt
P=(−6,−10) . Proszę o pomoc .
8 gru 15:58
8 gru 15:59
Mila:
Napisz dobrze treść zadania.
8 gru 16:00
Agatkazab: Wyznacz współrzędne prostej prostopadłej do prostej o równaniu y=23x+1 przechodzącej
przez punkt P=(−6,−10) . Proszę o pomoc
8 gru 16:04
Mila:
Nie ma czegoś takiego jak współrzędne prostej, może być równanie prostej.
To właśnie napisał kolega J.
8 gru 16:06
Agatkazab: takie dostałam zadanie od nauczyciela więc najwidoczniej tak musi być
8 gru 16:14
52: Ale tutaj też są nauczyciele i też się znają...
I nie ma czegoś takiego jak współrzędne prostej ...
Jest równanie prostej...
Albo współrzędne wierzchołka, punktu...
8 gru 16:18
8 gru 16:21
daras: Agatka
niwząb
8 gru 19:23