..........
misiek: Ktoś pomoże potrzebuje na prace kontrolna a totalnie nie ogarniam
2 gru 16:34
Mila:
Pisz po kolei zadanka, problemy, to wyjasnimy.
2 gru 16:36
misiek: Rozwiąż nierówności : a mam zrobione ale nie b
b)x do kwadratu + 9 <lub równe 0
2 gru 16:43
Krystek: x2+9≤0 sprzeczne ponieważ x2+9>0 dla każdego x
2 gru 16:44
misiek: Rozwiąż równania :
a)Ix+2I + Ix−3I =5
b)Ix−3I=2
2 gru 16:44
Krystek: b) x−3=2 lub x−3=−2
a) podzielić na przedziały x∊(−∞,−2) x∊<−23) x∊<3,∞)
2 gru 16:47
misiek: a moglbys mi tak dokladnie to rozpisac zebym zrozumial doslownie?
2 gru 17:00
misiek: albo Mila jesli bys mogla
2 gru 17:02
2 gru 17:03
2 gru 17:16
Mila:
Pisz co umiesz , poprawimy. Ja mogę pomóc po 20, teraz będę zajęta.
Witaj Krystek.
2 gru 17:19
Krystek: Witaj
Milu
2 gru 17:24