| 1 | |
sina gdy x=−2 | |
| 3 |
| √x2+5−3 | |
gdy x ∊R/{−2,2} | |
| x2−4 |
| 1 | 1 | ||
ln2b− | lnb gdy x=2 | ||
| 2 | 3 |
| 1 | ||
f(−2)= | sina | |
| 3 |
| √x2+5−3 | 1 | |||
limx→−2− | = | |||
| x2−4 | 6 |
| √x2+5−3 | 1 | |||
limx→−2+ | = | |||
| x2−4 | 6 |
| 1 | 1 | ||
sina= | |||
| 3 | 6 |
| π | ||
a= | ||
| 6 |
| √x2+5−3 | 1 | |||
limx→2− | = | |||
| x2−4 | 6 |
| √x2+5−3 | 1 | |||
limx→2+ | = | |||
| x2−4 | 6 |
| 1 | 1 | |||
f(2)= | ln2b− | lnb | ||
| 2 | 3 |
| 1 | 1 | 1 | |||
= | ln2b− | lnb | |||
| 6 | 2 | 3 |
| 1 | 3ln2b−2lnb | ||
= | |||
| 6 | 6 |
dzieki ISCP