matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trojkaty taka sytuacja
kanilsdon:
Rozwiąż trójkąt o danych kątach i bokach b=8 c=4 alfa=100
23 lis 18:47
kanilsdon:
Chodzi o wyliczenie wszystkich bokow i katów
23 lis 18:54
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/267445.html
23 lis 18:57
kanilsdon:
hm tak wiec czekam
23 lis 18:57
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/267445.html
23 lis 19:03