matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trojkaty
kasia:
Trójkąt ABC o polu 9cm
2
przekształcono w jednokładności o skali k = −3. Ile cm
2
jest równe pole obrazu tego trójkąta?
13 lis 20:58
Eta:
P= 9*k
2
=.........
13 lis 21:07
kasia:
?
13 lis 21:11
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/902.html
13 lis 21:16
POOOP:
dziekuje
13 lis 21:19