matematykaszkolna.pl
ban? pl: witam, z tego co zauważyłem to na komputerze nie moge pisać tutaj, wiec mam pytanie: czy to ban? jeżeli tak, to po jakim czasie powróci możliwość pisania, bo nie ukrywam, ze mi na tym zależy. dziękuję i pozdrawiam serdecznie. przepraszam, ze tutaj pisze, ale w inny sposob raczej nie dam rady, bo nie wiem gdzie.
12 lis 23:52
Mila: Jeżeli pisałeś tu wulgaryzmy to może tak, myślę, że jutro będziesz mógł już pisać.
12 lis 23:55
pl: nie, wulgaryzmów to nigdy w życiu bym nie wypisywal tutaj. po prostu "bylem glupi" i chcialem sprawdzić jak sie rysuje, wiec narysowalem jakies głupoty i nie mogę teraz pisać. wiem, głupie wytłumaczenie, ale taka prawda jeżeli jutro juz będzie wszystko ok to dobrze, ale jezeli nie, to prosiłbym o odblokowanie możliwości pisania. to juz się na pewno nie powtórzy emotka dziękuję.
12 lis 23:58
Mila: Jeśli nie będziesz mógł pisać, to trzeba będzie poprosić trzeba Pana Jakuba .
13 lis 00:01
pl:
13 lis 00:05
pl: dobrze, w takim razie czekam i raz jeszcze przepraszam za tamto. mam nadzieje, ze jutro juz jednak bedzie wszystko ok. emotka
13 lis 00:06
pl: tak wiec prosiłbym kogoś z "władzą", aby napisał, na jak długo mam nałożona blokade emotka a tymczasem uciekam.
13 lis 00:41
AS: Jeden wpis a tyle chamstwa.Fuj!
13 lis 11:44
daras: a może dostałeś bana za lenistwo ? emotka
13 lis 14:38
pl: lenistwo? regularnie staram sie wykonywać sporo zadań, wiec odpada w dalszym ciągu czekam na odpowiedz, na jak dlugi okres czasu otrzymałem zakaz pisania emotka
13 lis 15:10
pl: sorki, ze tak ciagle pisze, ale niech ktos w końcu odpisze na jak dlugo ta blokada jest bo z telefonu to nie jest wygodnie doradzać się o zadania itp. :\
13 lis 15:41
Mila: Czekaj cierpliwie, aż Pan Jakub tu spojrzy, bo nikt inny na to pytanie Ci nie odpowie.
13 lis 15:48
MQ: Ja bym mu nie odpowiadał, bo równie dobrze może to być gostek, co tu stale miesza, regularnie dostaje bana i chce się dowiedzieć, z jaka częstotliwością opłaca mu się tu zaglądać. Taka podejrzliwa bestia jestem emotka
13 lis 15:57
pl: rozumiem Twoje podejrzenia, ale tak nie jest, co chyba możecie sprawdzić po moim IP, ze byl to 1 ban, ale ja się tam za bardzo nie znam. po prostu chce sie zabrać za jakis zbiorek niedługo, a chce w razie czego mieć gdzie się doradzić/zrozumieć dane zadanie, a z telefonu to słabo tak pisać. nie no, dobra, w takim razie czekam na wypowiedź Jakuba emotka
13 lis 16:11
pl: no powiedzcie w końcu na jak dlugo ta blokada, bo nie mam nawet jak się doradzić o zadanka, a rozszerzenia do konca jeszcze samemu nie ogarniam.. a przepisywać tych znaków na telefonie nie dam rady niestetyemotka
13 lis 20:15
pl: rozumiem, ze nie każdy siedzi tutaj 24/7, ale mógłby ktos w końcu odpisać co i jak.. emotka chciałbym rozwiązać kilka zadanek z kiełbasy z Waszą pomocą, ale niestety na telefonie nie przepisze wszystkiego
13 lis 23:49
pl: MQ, a poza tym dostep jak widzisz mam tutaj caly czas (telefon), ale zalezy mi na tym, żeby na komputerze móc normalnie korzystać z forum.
14 lis 01:16
Kacper: Napisz do mnie na gg, a coś poradzimy.
14 lis 06:23
pl: GG nawet nie uzywam, wiec wolałbym tutaj otrzymywać wskazówki dotyczące zadań. bez przesady, przecież nic takiego nie zrobiłem emotka po prostu chciałem zobaczyć jak działa "malowanie" na tym forum i jakieś bazgroły namalowałem. przepraszam raz jeszcze i czekam w dalszym ciągu na odpowiedz admina.
14 lis 11:22
J : miałem podobny przypadek ... nie ukazywało się okno edycjne ... natomiast otwierało się w innej przeglądarce ... po kilku dniach problem sam ustąpił ...
14 lis 11:26
pl: no tylko ze u mnie widać okno edycyjne, ale pisać nie można. w innych przeglądarkach takze nie da sie pisać. tak więc czekam dalej na odpowiedz
14 lis 15:31
Eta: Sprawdzałam i nie widzę abyś był zablokowany emotka
14 lis 15:35
14 lis 16:45
pl: gdy próbuje coś napisać i naciskam "wyślij", to pokazuje sie takie kręcące sie kółeczko (ładowanie), ale po chwili znika i nic sie nie dzieje. ja juz nie wiem co jest grane
14 lis 17:21
pl: @
15 lis 01:32
pl: odpowie ktos?
15 lis 18:47
pl: czekam w dalszym ciągu na jakieś wyjaśnienie
16 lis 16:20
pl: odświeżam niech ktoś po prostu napisze na jak długo są nakładane blokady(?) chociaż chyba blokady to ja nie mam tylko jakis problem z pisaniem.. proszę o pomoc
16 lis 21:09
Mateusz: Napisz coś więcej, jakiej przeglądarki uzywasz, jaki system operacyjny, czy dokonywales ostatnio jakiś zmian, w przeglądarce, systemie?
16 lis 21:53
PW: Albo napisz uprzejmy w treści mail do Jakuba (można znaleźć po lewej stronie).
16 lis 21:57
pl: a
19 lis 15:59
pl: ok, juz wszystko w porządku emotka dziękuję
19 lis 15:59