matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wskaż wzór funkcji rosnącej
Fexxed:
wskaż wzór funkcji rosnącej a)f(x)=−2x+8 b)f(x)=3x−12 c)f(x)=1/3x+5 po czym to najlepiej rozpoznać?
3 lis 20:27
Fexxed:
proszę o pomoc
3 lis 20:30
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/41.html
3 lis 20:38