matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
aneta:
dane są wierzchołki trójkąta A = ( −2; −5), B = ( 1;4), C = ( 4;2 ) oblicz : a) długość odcinka AB,
25 paź 15:48
Lukas:
Tablice matematyczne są od tego żeby z nich korzystać.
25 paź 15:49
Aza:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1248.html
25 paź 15:49