matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz granice funkcjii
marzena:
lim=x
2
−2x−8 lim dązy do 4
23 paź 13:08
J :
... i tego też nie potrafisz obliczyć...?
23 paź 13:09
Eta:
g= f(4)=............
23 paź 13:16
jakubs:
Sprawdzian masz czy co ?
23 paź 13:17
Hurwitz:
https://matematykaszkolna.pl/forum/262276.html
23 paź 13:27