matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki
paulina:
7−2
√
5
2+
√
5
=
16 paź 21:33
52:
Należy usunąć niewymierność>
https://matematykaszkolna.pl/strona/1635.html
16 paź 21:50
FizykaTV:
7 −
√
5
7 −
√
5
2 −
√
5
19 − 9
√
5
=
*
=
2 +
√
5
2 +
√
5
2 −
√
5
−1
============================================= Najlepszy kanał dydaktyczny matma i fizyka
http://youtube.com/FizykaTV
17 paź 10:38