napewna z rysunkami poproszę to jest z tematu o trygonometri
batuda: 1.zadania z tematu przekształcenia wykresu funkcji * Rozszerzona Matma
a)f(x)=cos(x−π/6)−2
b)f(x)= −tg(x+π/3) − 1
c)f(x)=ctg(−x)+2
d)f(x)=2sin(x−π/4)
e)f(x)=cos 1/2 (x−π/3)
f) f(x)=I tg2x I
g) f(x)=2 − sin IxI
Proszę o pomoc jak najszybciej
10 paź 21:30
10 paź 21:49
batuda: Hej pomożesz mi to zrobić proszę pilne
10 paź 21:54
PW: Przesadziłeś(aś). Nie sądzę, żeby ktoś chciał odrabiać za Ciebie 7 zadań. Wskazówki są, a
przeżyć musisz sam(a), bo się nigdy nie nauczysz.
10 paź 22:09