8 paź 18:44
5-latek: Nie dosc ze nawet nie potrafi zrobic rysunku to tzn uklad wspolrzdnych narysowac wykres
prostej okreslonej tym rownaniem i zaznaczyc punkt A jeszce drze ta jape
8 paź 18:47
PW: Szukać na prostopadłej przechodzącej przez A.
8 paź 18:49
Metis: Wykres:
x−2y−4=0
−2y−4=−x
−2y=−x+4
8 paź 18:50
PW: Też chciałem o tym napisać, takie ruszające się wykrzykniki działają psychodelicznie, i dlatego
ograniczyłem się do wskazówki.
8 paź 18:50
5-latek: Wszyscy musza ogladac 10 wykrzyknikow na forum ze Pani Adulenka jest
8 paź 18:51
Kacper: I mam nadzieję, że nikt nie pomoże.
8 paź 18:53
aneta: może chciała szybkiego roziązania...bez przesady
8 paź 18:54
Aduleńka: przepraszam po prostu bardzo mi potrzebne teraz dzięki za pomoc
8 paź 18:55
kate: jak masz wykres to teraz ten punkt już łatwo ...
8 paź 18:58
Mat: Witam. Właśnie rozwiązuję to zadanie i nie chciałem tworzyć nowego tematu. Mam wykres i nie
wiem zbytnio co robić dalej.Mogę wyznaczyć równanie prostej przechodzącej przez A A' ale jak
znaleźć to A'. Proszę o pomoc.
9 paź 19:39
9 paź 22:28