:)
halohalo: podaj najmniejszy przedział(a;b), gdzie a nalezy do C, b należy do C i b=a+1, do ktorego
nalezy liczba:
1. 1/ (2−√2)
2. 2/ (√3+1)
3. 4/ (√3−√5)
4. 30/ (2√3+3√2)
25 wrz 18:28
halohalo: 
26 wrz 17:08
halohalo: ktos cos pomoże?
26 wrz 17:10
MYSZ: | 1 | | 2 + √2 | | 2 + √2 | | 2 + √2 | |
| = |
| = |
| = |
| ≈ |
| 2−√2 | | (2−√2)*(2+√2) | | 4 − 2 | | 2 | |
1 < 1,707 < 2
a = 1 , b = 2
26 wrz 17:19
halohalo: ahha o to chodzi

!

...dzieki
26 wrz 17:33
26 wrz 17:37
halohalo: własnie wiem,..tylko nie pamiętałam czy to dodałam czy nie
26 wrz 17:41