Hmmm
Ajtek:
Cześć, słuchajcie, zamułę złapałem straszną, otóż:
|x−3|+|x
2−9|=0
|x−3|+|(x−3)(x+3)|=0
|(x−3)(1+x+3)|=0 <−− czy tutaj nie zrobiłem wielbłąda
16 wrz 11:16
Piotr 10: Ix−3I + Ix−3IIx+3I = 0
Ix−3I ( 1+ Ix+3I ) = 0
16 wrz 11:18
Ajtek:
No tak

dzięki

.
16 wrz 11:19
Piotr 10: Proszę
16 wrz 11:20
ZKS:
Hej.

|x − 3| + |x
2 − 9| = 0
|x − 3| + |(x + 3)(x − 3)| = 0
|x − 3| + |x + 3| * |x − 3| = 0
|x − 3|
(|x + 3| + 1) = 0
16 wrz 11:20
Ajtek:
Cześć
ZKS,
Piotr 10, raz jeszcze dzięki

.
16 wrz 11:21
ZKS:
Odzwyczaiłem się od pisania na klawiaturze, dlatego z takim opóźnieniem.
16 wrz 11:21
Ajtek:
To na czym teraz piszesz?
16 wrz 11:22
ZKS:
Miałem sesje poprawkową niestety to i od pisania na klawiaturze się odzwyczaiłem, bo wszystko
musiałem pisać ręcznie.
16 wrz 11:24
Ajtek:
Rozumiem, do przodu, mam nadzieję, kampania wrześniowa?
16 wrz 11:26
Piotr 10: ZKS mam pytanko

czego mam najbardziej obawiać się na I semestrze ? Geometrii
wykreślanej ?
16 wrz 11:27
Ajtek:
Zerknijcie tutaj, bo ja nie myślę dzisiaj
258013
16 wrz 11:29
ZKS:
Udało się jakimś cudem.

Według mnie to tylko i wyłącznie I semestr to geometria wykreślna.
Chyba, że masz super wyobraźnię przestrzenną.

Załatwiłeś sobie szybę?
16 wrz 11:31
Piotr 10: No właśnie nie jeszcze. A jakich rozmiarów szyba ma być

? Rozmiary kartki A4 cy większej A3?
16 wrz 11:33
ZKS:
Lepiej sobie załatw większą od A3 może też Ci się przydać do rysunku technicznego, bo z tego co
pamiętam rysunki z kreski były na A4, ale szyba mi się też przydawała do rysunku technicznego.
16 wrz 11:38
Ajtek:
Bawcie się, ja do roboty zmiatam, do później

.
16 wrz 11:39
Piotr 10: Ok thx
16 wrz 11:40
ZKS:
W takim razie miłej pracy.
16 wrz 11:40
Lukas:
ZKS prawdziwi Polacy walczą we wrześniu ?
16 wrz 12:03
Kacper: A czemu takie problemy stwarzacie?
16 wrz 13:19