matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykaz ze calkowita
kamila:
Wykaz,że liczba a=
√
7+4
√
3
+
√
7−4
√
3
jest całkowita.
14 wrz 11:07
pumba:
https://matematykaszkolna.pl/forum/257439.html
moze to pomoze
14 wrz 11:15
Saizou :
√
a
2
=lal 7+4
√
3
=(2+
√
3
)
2
7−4
√
3
=(2−
√
3
)
2
14 wrz 11:15
kamila:
Dziekuje za pomoc
14 wrz 13:17