Całka
Kaśka: Jaki jest najszybszy sposób na ∫3sin3x
12 wrz 20:37
Kacper: sin3(x)=sinx*(sin2x)
12 wrz 20:44
b.: wzory ze strony
1543:
sin(3x) = 3 sin x − 4 sin
3(x)
=> sin
3(x) = ...
13 wrz 10:04
PW: No i mamy odpowiedź:
Najszybszy sposób na całkę − wpisać ją w matematyka.pisz.pl
13 wrz 10:43
MQ: No, jeszcze to trzeba wycałkować. Nie wiem, jak Kaśka, ale niektórym by to nic nie dało.
No, bo: "o co chodzi w: sin3(x)=sinx*(sin2x)"
albo
"jak wycałkować sin(3x)"?
13 wrz 10:50
PW: Zobaczymy, Kaśka jeszcze nie wstała.
13 wrz 10:53
yanben: ab
13 wrz 11:16
Ben Akiba: spóźniliście się chłopcy, Kaśka chciała to mieć na 8 rano
14 wrz 20:34