matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kto mi pomoże potegi
lilith:
2
5
+2
5
3
4
+3
4
+3
4
8 wrz 19:46
Ania:
2
5
+2
5
=2*2
5
=2
6
=64 drugi przykład analogicznie 3
4
+3
4
+3
4
=3*3
4
=3
5
=243
8 wrz 19:49
jakubs:
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
8 wrz 19:52