matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
marlę:
https://matematykaszkolna.pl/forum/50427.html
Czy ktoś wytłumaczyłby mi jak mam narysować ten wykres?
4 wrz 20:34
Kacper:
napisz który
4 wrz 20:37
marlę:
f(x) = − cos 2x
4 wrz 20:43
Kacper:
1. f(x)=cos(x) 2. f(x)=cos(2x) − ścieśniasz wykres razy 2 3. f(x)=−cos2x − odbijasz względem osi OX
4 wrz 20:44
marlę:
dzięki
4 wrz 20:54
daras:
http://lmgtfy.com/?q=Jak+narysowac+wykres+-cos2x+%3F
4 wrz 22:01