przedstaw funkcje
jola: przedstaw funkcję kwadratową w postaci kanonicznej .podaj współrzędne jej wierzchołka.
a) y=x2 +2x−3
b) y=2x2 −8
c) y=1/2x2−4x
31 lip 19:43
31 lip 19:51
bezendu:
a) y=(x+1)2−4
W=(−1,−4)
b) y=2(x−0)2−8
W=(0,8)
c) y=0,5(x−4)2−8
W=(4,8)
31 lip 20:10
Eta:
31 lip 20:13
bezendu: ?
31 lip 20:17
31 lip 20:18
Ajtek: Podpadówka?
Witaj
Eta 
.
31 lip 20:18
Eta:
Witam

..............

( których nie chcą w R ...
31 lip 20:20
Ajtek:
31 lip 20:22
Eta:
31 lip 20:23
bezendu: ?
31 lip 20:57
Janek191:
b) W = ( 0 ; − 8 )
c) W = ( 4; − 8 )
1 sie 11:14