pierwiastki
1235: (
7√−3)
14 
?
31 lip 19:14
31 lip 19:29
bezendu: =9
31 lip 20:00
Ajtek: Cześć bezendu
31 lip 20:04
12345: a takie coś
4√43 x
4√9x
4√66
31 lip 21:56
Eta:
4√43*9*66=4√ 26*32*26*36 = 4√212*38= 23*32=.......
31 lip 22:00
12345: ok dzięki ogarniam
31 lip 22:05
Eta:
2 sposób
4√43= √√64= √8= 2√2
4√9=√√9=√3
4√66= √√36*36*36=√6*6*6=6√6=6√2*√3
..........= 2√2*√3*6√2*√3= ...........
31 lip 22:08
5-latek: 12345 Mnozenie zapisuj za pomoca znaku (*) gdyz ten znak (x) oznacza zupelnie co innego
31 lip 23:53