matematykaszkolna.pl
Pytanie. Marcin: Cześć wszystkim! Dostałem się na PK na informatykę stosowaną (mechaniczny), ale składałem tez dokumenty na zwykłą informatykę na którą się jednak nie dostałem. Złożyłem wszystkie dokumenty na mech i zostałem normalnie przyjęty. Teraz właśnie dostałem informację, że zostałem przyjęty z listy rezerwowej na informatykę (FMI). Ta sama uczelnia, ale inne wydziały, które prowadzą dla siebie osobną rekrutację. Teraz pytanie.. Mogę normalnie złożyć teraz dokumenty na FMI? Bez żadnych konsekwencji zostanę przyjęty?
28 lip 21:31
Ajtek: Na Twoim miejscu, udałbym się na uczelnię i w dziekanacie zasięgnął języka emotka.
28 lip 21:38
Marcin: Udam się, udam, ale niestety termin jest do jutra i chciałbym coś już wiedzieć. Dziekanat jest tylko od 10 do 12
28 lip 21:39
Ajtek: Hmmm, to masz problem. Niestety nie mogę bardziej pomóc. Swoją drogą, gratuluję dostania się na studia!
28 lip 21:40
Marcin: No mam, mam, ale jestem pozytywnie nastawiony emotka Dzięki!
28 lip 21:48
Mila: Gratulacje emotka
28 lip 22:10
Soul Monster: Zawieź dokumenty na FMI, wybierz z WM.
28 lip 22:14
Hugo: Marcin cieniasie gdy Hugo siedział do 4 w nocy nad matmą* ty spałeś i temu sie na matme nie dostałeś ! . . . . . . Huguś też infa emotka na WIMiIP na AGH ;3
28 lip 22:21
bezendu: Co za człowiek... Dostał się tam gdzie chciał.. Też mogę powiedzieć Hugo cienias bo miał tylko 30%... a do 4 w nocy siedział...
28 lip 22:22
Soul Monster: Hugo prawdę mówiąc to nie ma się co chwalić emotka Bo głównie będziesz się uczył o wykorzystaniu informatyki do celów hutniczych
28 lip 22:23
Marcin: Hugo? Jaką matmę? Soul Monster. Mam na to dwie godziny? Czy najważniejsze jest dostarczenie dokumentów na FMI, a później wybranie tych dokumentów z mechanicznego, to już tylko formalność?
28 lip 22:28
Hugo: nie mów mi tak Czytałem sylabus i raczej infa jako infa odrębna z dodatkami o przemyśle a nie typowo przemysł; katedra FIZYKI i GEO mi nie odpowiadała ;x
28 lip 22:34
Hugo: Nicz Marcin nicz żyj w tej świadomości że Huguś Ci kiedyś... A wgl ktoś by zajrzał https://matematykaszkolna.pl/forum/255479.html Granice :x [patrzcie na ostatnie posty]
28 lip 22:36
Soul Monster: @Marcin, priorytetem będzie złożenie dokumentów. Przyjdź 15 min przed otworzeniem dziekanatu złóż dokumenty. I postaraj się dostać na WM. Bodajże 50 a później 704.
28 lip 22:46
Marcin: Dzięki Soul emotka na mech już trafię sam
28 lip 22:53
jakubs: Gratulacje Marcin emotka
28 lip 23:26
Hugo: nikt mi nie pomoże ;x
28 lip 23:44
Soul Monster: Udało się?
29 lip 14:36
Marcin: Udało. Złożyłem dokumenty na dwa kierunki z czego na dwa zostałem przyjęty. Na FMI powiedzieli mi, że teraz nie muszę nawet rezygnować ze stosowanej na mechu, ale żeby nie blokować miejsca, to jednak tak zrobię emotka
30 lip 11:15
jerey: Gratulacje Marcinie emotka
30 lip 11:50
5-latek: Gratuluje a teraz odpoczywaj i ciesz sie wakacjami
30 lip 11:53
Soul Monster: Gratuluje. I nic nie rób przez wakacje, odpoczywaj.
30 lip 16:47
Marcin: Dzięki! Skoro mówicie żeby odpoczywać, to tak zrobię
30 lip 17:40
MQ: Masz u mnie plusa Marcin za to nieblokowanie miejsca.
30 lip 17:43