matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę o wyjaśnienie jak dla dzieciaka z podstawówki
Misiek:
(
1
4
)
−
√
2
=
27 lip 18:25
jakubs:
1
(
)
−1
=a
a
1
−
√
2
=4
√
2
4
27 lip 18:34
Misiek:
Dzięki
27 lip 21:28
jakubs:
A tutaj masz wzorki
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
27 lip 21:36