oblicz
amy123: | | 93 x 33/2 | | 33 | |
Liczba |
| jest równa A.36 B. |
| . C.92. D.273 |
| | √27 | | √3 | |
7 lip 19:35
7 lip 19:39
jakubs: 9=32
93=32*3
7 lip 19:40
5-latek: 9=32
27=33 wiec √27= √33= (33)1/2=
7 lip 19:44
ula:
√27=3
3/2
| | 93*√27 | |
L= |
| = 93= (32)3)= ......... |
| | √27 | |
odp: A)
7 lip 20:03
5-latek:
7 lip 20:08
Lukas:
Imiona piszemy z dużej litery
7 lip 20:25
ula:
A ja lubię z małej
7 lip 20:34
Lukas:
To źle robisz
7 lip 20:34
ula:
Tak mam
7 lip 20:35
ula:
Lepiej napisz jakieś zadanko z planimetrii
7 lip 20:36
Lukas:
Jeszcze nie skończyłem geometrii analitycznej, dwa ja napisze a tutaj zadanie rozwiązane a ja
mam tylko wynik podać ? O nie tak nie chcę
7 lip 20:46
ula:
7 lip 20:46