chcę się uczyć proszę o rozwiązanie
alunia: Proszę−w trójkącie ABC dane są; c=8cm , a=480 , β=640
oblicz długości pozostałych boków oraz długość R promienia okręgu opisanego na tym trójkącie
22 cze 14:35
bingo:
Trójkąt o kącie
640o nie istnieje
22 cze 14:47
mietek: znowu?
22 cze 14:48
5-latek: https://matematykaszkolna.pl/forum/254306.html nie odpisalas tutaj .
Wiec jestes po prostu zwykly len bo nie chcesz sie nauczyc tylko chcesz gotowe rozwiazanie .
Zobacz teraz na moje posty (uzce sie geometrii i zadaje pytania gdzie nie rozunie bo chce to
rozumiec
22 cze 15:00
Metis:
22 cze 15:12
5-latek: Czesc
Metis .

Zaraz jadę do Ziębic to moze kupie Perłę Miodową jak bedzie
22 cze 15:18
Metis: Cześć

Sprawdź na półkach − u mnie nie mrożą.
Wczoraj obaliłem jeszcze Łomże Miodową , ale jak dla mnie za mało chmielu

Ale co kto woli
22 cze 15:24