jak to się pisze takie zadanie
alunia: w trójkącie ABC dane są; c=8cm , a=480 , β=640
oblicz długości pozostałych boków oraz długość R promienia okręgu opisanego na tym trójkącie
21 cze 11:39
Metis: Twierdzenie sinusów
21 cze 12:27
21 cze 12:42
5-latek: Metis to
Piotr czy moze poszukiwany
Ajtek
21 cze 12:55
alunia: nie umiem tego znaleźć rozwiążcie mi to! napiszę sobie to bo chcę się tego uczyć!
21 cze 13:23
5-latek: Aluniu , a gdzie magiczne słowo proszę ?
21 cze 13:28
21 cze 13:28
zawodus: Nikt ci nie da gotowca

Wykaż się inicjatywą, a my ci pomożemy
21 cze 13:28
Metis: Chociaż dla kobiet czasami robimy wyjątek

[Nie urażając
ETY
]
21 cze 13:32
5-latek:

A ja mam na imie Krzysiek

Teraz taka jest prawidlowosc . W trojkacie naprzeciw boku a lezy kąt α naprzeciw boku b
lezy kąt β naprzeciw boku c lezy kąt γ
Masz dane kąty α i β wiec na poczatek wylicz ile wynosi kąt γ
21 cze 13:38
5-latek: Pewnie ktos napisze cale rozwiazanie tylko czy to zrozumiesz ?
Wiec jesli naprawde chcesz zrozumiec to zacznuj liczyc tutaj (nawet jesli zle to sie porawi
ja teraz ide do sklepu zrobic zakupy zeby miec sile CI ewqentualnie pomagac
21 cze 13:50
Metis: Nie zatrzymuj się zbyt długo przy stoisku
ALKOHOLE
21 cze 13:56
5-latek: jest tylko same piwo
21 cze 14:07
Metis: Piwem gardzisz?
21 cze 14:09
5-latek: Nie kupowalem bo w lodowce sie chlodza dwa Debowe Mocne .
21 cze 14:26
Metis: A mi do gustu ostatnio przypadła Perła Miodowa

Polecam
21 cze 14:46
5-latek: OK

Jak bede w miescie to kupie jak bedzie
21 cze 14:47