matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pokaz
ala:
w trójkącie ABC dane są; c=8cm , a=48
0
, β=64
0
oblicz długości pozostałych boków oraz długość R promienia okręgu opisanego na tym trójkącie
20 cze 20:55
Bogdan:
skorzystaj z twierdzenia sinusów
20 cze 20:57
Metis:
https://matematykaszkolna.pl/strona/549.html
20 cze 20:59