funkcje i wyznaczanie prostej
biedronka: 1. narysuj wykres funkcji 3x+2y − 4 = 0 i wyznacz punkt przecięcia z osią Y i osią X
2. wyznacz prostą
| | 1 | |
a) prostopadłą do prostej y = |
| x − 2 przechodzącą przez punkt P(−2, 3) |
| | 3 | |
| | 2 | |
b) równoległą do prostej y = − |
| x + 1 przechodzącą przez punkt P(3, −2) |
| | 3 | |
18 cze 18:58
18 cze 18:59
biedronka: nie wiem po co siedzisz na tym forum skoro wklejasz tylko odnośniki, za taką pomoc dziękuję,
18 cze 19:09
jakubs: Jaki ma sens rozwiązywanie zadań nie posiadając elementarnej wiedzy i nie mając pojęcia co się
robi ?
18 cze 19:10
biedronka: taka wiedza nie jest mi do niczego potrzebna, liczy się inteligencja, a Ty skoro tu jesteś to
chyba po to żeby pomóc, a nie wklejać wszystkim po kolei linki z tej strony, chyba, że sam nie
potrafisz tego rozwiązać
18 cze 19:17
daras: biedrona ty pomyliłaś fora, jak masz coś zadane.pl to idź tam są stachanowcy, co odrabiają
prace domowe nie pytając dlaczego i nie przejmując się czy ktoś coś z tego rozumie
18 cze 19:17
biedronka: a Ty siedz tutaj całymi dniami i się wymądrzaj bo nic innego nie potrafisz
18 cze 19:23
AS: Miła Biedronko − rozwiń skrzydełka i do roboty.
Nie czekaj aż ktoś poprowadzi Cię za skrzydełka.
18 cze 19:26
BIX:
Skoro taka wiedza nie jest Ci potrzebna , to po co zajmujesz się tymi zadaniami?
W dodatku , że jestes arogancka, a jesteś już osobą dość dorosłą i to bardzo dorosłą więc
powinnaś wiedzieć jak należy się zachowywać.
18 cze 20:05
18 cze 20:07
sushi_ gg6397228:
trochę wysiłku nie zaszkodzi; bo jaki jest sens oddać gotowca na pracę zaliczeniową
18 cze 20:13