<gool>
daras: kto ogląda Mundial
13 cze 19:13
WW: Kto chciałby oglądać drukowane mistrzostwa
13 cze 19:13
daras:
13 cze 19:13
WW: Nie prawidłowy

13 cze 19:14
daras: masz rację, 2 bramke strzelił sędzia

więc kto wygra
13 cze 19:14
sushi_ gg6397228:
nie chcą aby Meksyk wygrał, wiec nie uznali 2−óch bramek
13 cze 19:14
daras: to też probabilistyka tylko warunkowa
13 cze 19:15
Piotr 10: coo ? wiem, ze jeden nie uznali
13 cze 19:15
zombi: Musi Meksyk wygrać, bo pożegnam się z pieniędzmi.
13 cze 19:15
Piotr 10: Hiszpania po mistrzostwo !
13 cze 19:15
sushi_ gg6397228:
to dzwoń do sędziego, aby coś uznał
albo dostał cynk od booków, aby Meksyk nie wygrał
13 cze 19:16
ddd: Nie wiedzieć dlaczego jestem za kamerunem
13 cze 19:17
daras: nie pytałem , kogo nie chcę żeby wygrał, tylko kto wygra ten MUNDIAL?
13 cze 19:20
sushi_ gg6397228:
i golllll
13 cze 19:22
ddd: fuck gol

Kto wygra? Jestem za Holandią
13 cze 19:22
zombi: Jest! Będzie wypłata
13 cze 19:23
ddd: Ile wygrasz?
13 cze 19:23
zombi: 80zł

zawsze kasa.
13 cze 19:26
Piotr 10: A ogladacie mecz w siate moze ?
13 cze 19:27
ddd: dobrze że nie 89 groszy

znam takich
13 cze 19:28
Lukas: Hiszpania vs Holandia to będzie mecz
13 cze 19:29
ddd: Stawiam na Holandie
13 cze 19:30
sushi_ gg6397228:
Holandia ma grac na 5−ciu obronców, wiec moze byc na 0:0 lub 1:0
13 cze 19:32
Lukas: Holandia musi wygrać
13 cze 19:33
Piotr 10: Hiszpania i tyle. 2x ME i 2x MŚ z rzędu
13 cze 19:35
ddd: Zadna Hiszpania dla mnie się już przeterminowali
13 cze 19:39
zombi: Też jestem za Hiszpanią, bo mam ją na innym kuponie
13 cze 19:39
sushi_ gg6397228:
i mogło 80zł pójśc do piachu
13 cze 19:52
Lukas: Ja postawiłem za 150 zł
13 cze 19:53
zombi: Jeest! Koniec nerwów, teraz Hiszpania − Holandia.
13 cze 19:56
Lukas:
Jeszcze 4 mecze i jestem bogatszy o 1500 zł
13 cze 20:02
Saizou :
daras mundial piszemy małą literą
13 cze 20:28
Lukas:
To jest Święto więc Dużą
13 cze 20:28
ddd: I co oglądać siatkówkę czy piłkę nożną

chyba będę patriotą i mimo, że wole nożną obejrze
Polaków
13 cze 20:29
Saizou :
mundial to określenie rozgrywek na poziomie mistrzostw świata (Europy), nie jest to nazwa
własna więc małą
13 cze 20:35
daras: to co mam założyć nowy temat?
13 cze 21:07
daras: dla mnie to nazwa własna imprezy
po meczu zadzwonię do Miodka
13 cze 21:09
Saizou : haha a może do Bralczyka
13 cze 21:10
daras: Bralczyka nie lubię
a tak napradę to ja piłki nie oglądam tej siatki tez nie

lubię tylko prowokować
13 cze 21:25
ddd: dupa tam nie karny

zawsze muszą wygrać ci co nie powinni
13 cze 21:27
sushi_ gg6397228:
zostawil noge to i sie wywalił o nią
13 cze 21:28
ddd: to ja równie dobrze mógłbym w kogoś wbiec jak by leżał i mówić, że ma być karny bo on lezał a
ja biegłem i mnie podchaczył
13 cze 21:31
ddd: podhaczył*
13 cze 21:31
Lukas:
I to jest piękny gol
13 cze 21:45
Saizou : ale i tak mundial wygra Brazylia, przecież jest to więcej niż pewne, w siatkę im nie idzie to w
nogę się odegrają z pomocą sędziów
13 cze 21:57
Lukas:
Tylko Holandia albo Niemcy. Brazylia gdyby nie sędzia to by dostała od Chorwacji
13 cze 21:58
ddd: A w siatce 2:2

a prawie by wygrali
13 cze 22:00
sushi_ gg6397228:
2:! dla Oranje
13 cze 22:10
ddd: tak ma byc, czas Hiszpanii sie skonczyl
13 cze 22:15
ddd: W siatce Polska wygrała 3:2

Teraz jeszcze Holandia

Jaka szkoda, że nie obstawiłem tego
meczu bo napewno bym obstawił na Holandię no ale cóż są inne mecze
13 cze 22:22
ddd: 4:1 DLA HOLANDII ! "miszcze:
13 cze 22:29
ddd: 5:1 DLA HOLANDII
13 cze 22:37
Hajtowy: A no 5:1

jaja xd
13 cze 22:43
bezendu:
Nie jaja. Holandia w eliminacjach straciła tylko 2 gole
13 cze 22:45
ddd: a ja tak żałuję, że nie obstawiłem tego meczu
13 cze 22:45
bezendu:
Kurs był 4 coś, stawiając 100 zł masz ponad 400
13 cze 22:47
ddd: Obstawie następny

ale z moim szczęściem gdy obstawie to strace
13 cze 22:49
Hajtowy: bezendu oddawaj moje 400zł
13 cze 22:49
ddd: jaki jeszcze mecz będzie miał duży kurs?

orientuje się ktoś?
13 cze 22:50
Hajtowy: Polska−Anglia ale nie na tym mundialu xd
13 cze 22:51
ddd: No to wiadomo San Marino
13 cze 22:51
bezendu: Francja−Szwajcaria 2 coś na Francję jest
13 cze 22:53
Hajtowy:
3,60 albo więcej jakby było to bym postawił
13 cze 22:54
bezendu:
Nawet za 10 zł jak postawisz 8 meczy to masz coś około tysiaka
13 cze 22:54
ddd: no cóż Francja wygra

może coś się postawi
13 cze 22:57
ddd: czy na sts−ie to ta liczba 7 kolo australii to jest kurs?
13 cze 23:00
ddd: Mecz Australia − Hiszpania kurs na australie ponad 13

gdyby tak australia wygrala
13 cze 23:06
Hajtowy: Hahaha

Postaw 1000zł

Wygraj 13 000 i kup auto
13 cze 23:06
bezendu: 1000 zł postawiłbym na mecz Niemcy−USA ale wygrałbym tylko 250 zł albo może trochę więcej
13 cze 23:07
ddd: kurs 13,93 taki sam jak na mecz Kamerun − Brazylia

Jak szaleć to szaleć postawie 5000zł
13 cze 23:08
bezendu:
Najpierw to jeszcze trzeba mieć walutę żeby za co stawiać.
13 cze 23:09
olek: Żeby cie z domu wyrzucili?
13 cze 23:15
ddd: jak obstawiacie mecz chile − australia ? ja skromy remis
13 cze 23:15
ddd: tak wiem nierealne ale tak cos czuje
13 cze 23:16
bezendu:
Zdecydowanie Chile
13 cze 23:17
jakubs: NO hej
13 cze 23:25
Marcin: Właśnie skończyłem posiedzenie przed telewizorem

18:00 − 2:00

Jutro lecimy dalej, ale co ta Hiszpania (Casillas) odwaliła, to ja nawet nie..
14 cze 02:06
daras: ja odleciałem wcześniej, zaraz po filmie na Kulturze

ale widziałem ostatnie 2 dodatkowe minuty Hiszpanią−akurat tyle, żeby poznać wynik

na Chile nie czekałem niech mój kuzyn z Sydney kibicuje

@
ddd na siatkówkę też przełączyłem jak nasi mieli 2 meczbole i zaraz potem przegrali, tak
już mam jak tylko zacznę oglądać, to przegrywają

dlatego ie oglądam
14 cze 10:42
zombi: Ja pierdziele postawiłbym na Holandię i bym miał ok. 130zł, bo weszły mi wszystkie mecze oprócz
tego. Grrr...
14 cze 11:13
Marcin: zombi, ile razy tak miałem...

Co myślicie o tym, że Francja wygra MŚ?
14 cze 14:16
Lukas:
Holandia wygra
14 cze 14:34
Hajtowy: Polska
14 cze 14:46
Marcin: Lukas, ten typ jest spowodowany wczorajszym meczem?
14 cze 14:58
Lukas:
Już wcześniej obstawiałem że albo Hiszpania, Holandia albo Niemcy wygrają MŚ i nawet postawiłem
na dwa mecze Brazylia−Chorwacja i Holandia−Hiszpania

A po wczorajszym jestem przekonany, że
Holandia wygra
14 cze 15:02
Marcin: Ludzie będą teraz masowo obstawiać na Holandię, co nie będzie im sprzyjać.
Wygra Francja, zobaczycie!
14 cze 15:08
jakubs: Wczorajszy wieczór był tak emocjonujący, że pamiętam tylko pół meczu
14 cze 15:13
Lukas:
Obstawiłem Francja−Szwajcaria. Mam nadzieję, że Francja wygra...
14 cze 15:18
Piotr 10: Zobaczycie Hiszpania obroni mistrzostwo, będzie tak jak 4 lata temu. Spain przegrała wtedy 1:0
ze Szwajarią
14 cze 15:25
zombi: Ja dzisiaj postawiłem na Urugwaj i na Kolumbię. Oby, oby.
14 cze 15:25
daras: jakubs ja nawet połowy nie oglądałem a ile $$ zaoszczędziłem jak policze to co inni
postawili
14 cze 16:10
zawodus: niech mi ktoś pożyczy 10 to postawię
14 cze 16:40
ddd: Kurde znowu nie obstawilem meczu
14 cze 17:24
Marcin: Powiedzcie mi panowie co by tutaj dzisiaj obstawić?
14 cze 18:43
Hajtowy: Dobre zimne piwko

<piwko>
14 cze 18:48
Marcin: Piwko to można co najwyżej obalić, ale obstawiania jeszcze nie widziałem
14 cze 18:50
Piotr 10: Niemcy przegrali z Polska w reczna u siebie
14 cze 18:56
zawodus: Grecja − Kolumbia przypomina mi to ligę Polską albo i gorzej
14 cze 19:02
5-latek: I nasi wygrali w siatkowke z Wlochami 3:2
14 cze 19:07
daras: oglądajcie teraz na Planete+ o tym kto wygrywa na zakładach sportowych
14 cze 20:07
daras: @
Marcin a widziałeś jak toś stawia

?
14 cze 20:09
Marcin: Stawiać, a obstawiać to chyba coś innego, nie?
14 cze 20:40
Marcin: Obstawione:
Wygra Urugwaj, a w meczu wpadnie więcej niż 2.5 gola
14 cze 20:41
sushi_ gg6397228:
wynik może być koło remisu, a bramek może być nawet i powyżej 4
14 cze 20:48
bezendu:
Czemu tak dziwnie obstawiasz ? Nie lepiej wygra−przegra ?
14 cze 20:56
ddd: Urugwaj − Kostaryka 1:1
14 cze 22:14
sushi_ gg6397228:
z 1:0, zrobiło się 1:2 w 3 minuty
14 cze 22:17
ddd: 2:1 dla Kostaryki
14 cze 22:17
ddd: Jak Kostaryka wygra to będę znowu żałował zenie obstawiałem
14 cze 22:18
sushi_ gg6397228:
3:1
14 cze 22:44
ddd: 3:1

ta dobry kurs a ja nie obstawilem. Szczęścia to ja nie mam
14 cze 22:44
Hajtowy: Teraz bedą grac Włochy vs Anglia?
14 cze 23:47
sushi_ gg6397228:
Nie grać tylko "człapać" po boisku. Jak pogoda będzie taka jak podawali, to będą przerwy na
picie
14 cze 23:49
Hajtowy: 
im się zachciało
14 cze 23:58
Marcin: Włochy − Anglia − ma być X
Obecnie 1:0 fcuk. (:
15 cze 00:35
sushi_ gg6397228:
Angole cisneli i stracili brame
15 cze 00:35
sushi_ gg6397228:
1:1
15 cze 00:37
Marcin: Great!
15 cze 00:37
zawodus: Wcale nie chodzą po boisku
Marcin postawiłeś na Anglię?
15 cze 00:53
sushi_ gg6397228:
2:1 Italia
15 cze 01:08
Marcin: Postawiłem na remis
15 cze 01:10
zawodus: Dlatego tego meczu nie stawiam
15 cze 01:10
zawodus: Chociaż liczę na Włochów
15 cze 01:11
Godzio:
I oby tak zostało, bo ja postawiłem na Włochów
15 cze 01:11
Marcin: Na pewno nie skończy się 1−2
15 cze 01:12
Godzio:
Anglia x : y Włochy
gdzie y > x.
Tak ma być
15 cze 01:15
zawodus:
15 cze 01:56
Marcin: hehe
15 cze 02:02
Hajtowy: Godzio raz na spr z matmy nauczyciel powiedział... że jak trafimy wynik to będzie 1 pkt
więcej

Napisałem właśnie tak ...
X : Y
x,y ∊ N
+
15 cze 11:12
zawodus: Dlaczego nie dopuszczasz 0:0 ?
15 cze 11:17
Hajtowy: Rzadko kiedy mecz kończy się 0:0
15 cze 11:20
daras: juz drugi dzień nie oglądałęm żadnego meczu
15 cze 15:43
Marcin: Ja się już nie mogę doczekać meczu Francji!
15 cze 15:49
bezendu: Francja−Szwajcaria ? Jedyny mecz który Francja może przegrać.
15 cze 15:50
Marcin: Szwajcaria przecież nie jest taka mocna. Nie zdziwię się jak dzisiaj przegra z Ekwadorem

Swoją drogą.. Pamiętacie jak Ekwador strzelił nam bramkę po wrzucie piłki z autu na MŚ 2006?
15 cze 15:52
bezendu:
Też liczę na Francję bo postawiłem ten mecz

Szwajcaria jest wyżej w rankingu. Ale całe
mistrzostwa wygra mój faworyt Holandia.
15 cze 15:53
Marcin: Holandia się wypali i równie dobrze może odpaść jeszcze w 1/8

Za duża presja się na nich
zrobiła.
15 cze 15:54
zawodus: Ranking FIFA to jedna bzdura....
15 cze 15:54
Marcin: zawodus, dlaczego bzdura?

Mniej więcej odzwierciedla formę drużyny (patrz Polska)
15 cze 15:55
bezendu:
Dlatego liczę na Francję własnie
15 cze 15:56
zawodus: Formę drużyny? Szwajcaria 6 w rankingu

Uważasz, że to jest ich aktualna forma?
15 cze 16:02
Marcin: Ostatnich 18 meczów. Tylko jedna porażka. Nie jest tak źle
15 cze 16:05
ddd: Francja − Honduras − wiem, że wygra Francja lecz liczę na Honduras

Dlatego stawiam na remis

takie skromne 2:2 . Nigdy nie widziałem meczu Hondurasu dlatego taki nie inny wynik
15 cze 16:16
zawodus: Jestem ciekaw czy wyjdą z grupy.
15 cze 16:16
15 cze 16:20
zawodus: Holandia na 28 meczów wygrała 26, a Włosi nie przegrali ostatnich 40 spotkań (tak było w
grudniu 2013r)
Wyżej od nich była np Kolumbia, która przez 16 lat nie była na MŚ.
Te losowania grup to była jedna farsa... tak jak wg mnie ranking FIFA
15 cze 16:25
ddd: ekwador spokojnie wygra ze Szwajcaria. Jaa wam to mówię
15 cze 16:26
biała skarpeta i sandał :
15 cze 16:28
Marcin: zawodus, przecież ten ranking jest obliczany na podstawie zagranych meczów (rangi spotkania)
Nie ma tutaj żadnej przypadkowości
15 cze 16:31
biała skarpeta i sandał :
Kiedyś Finlandia dobierała sobie takich cieniasów w meczach towarzyskich, że była wysoko w
rankingu
15 cze 16:32
15 cze 16:34
biała skarpeta i sandał :
oficjalna piosenka na mundial jest do bani... Nie to co waka waka
15 cze 16:39
15 cze 16:40
biała skarpeta i sandał : Pomyliło mi się z Norwegią ale o tym samo miałem na myśli
15 cze 16:42
Marcin: No ale gdzie tu jest manipulacja? Jakby grali z Hiszpanią i wygraliby ten mecz, to dostaliby
więcej punktów, ale że zapewne nie chcieli ryzykować, a do 12 miejsca im dużo nie brakowało,
to na tym skorzystali
15 cze 16:46
Piotr 10: Viva España

!
15 cze 16:47
Lukas:
Hiszpania pokazała klasę

Bęcki od Holandii
15 cze 16:48
Piotr 10: Spoko, teraz narobiło sie sezonowcow Holandi po zwyciestwie z Hiszpania
15 cze 16:50
Lukas:
Ja obstawiłem Holandię, że wygra całe MŚ i nie po meczu z Hiszpanią tylko przed
15 cze 16:51
Marcin: Jak już pisałem − na Holandii jest za duża presja, a mają bardzo młody zespół. Mogą tego nie
wytrzymać.
Tak przy okazji patrzcie ma Gmocha:
"Obejrzyj się do tyłu (...) Seksbomba jest "
https://www.youtube.com/watch?v=1-nMASAjuVw
15 cze 16:53
bezendu:
Nie wiem co wszyscy widza w tej Hiszpanii.. Ich czas już się skończył
1:5 to był pogrom
15 cze 17:03
zawodus: Po jednym meczu nie można jeszcze nic powiedzieć

Poczekajmy na drugą kolejkę i wtedy będzie sytuacja jaśniejsza
15 cze 17:09
ddd: Piotr 10 zgadzam z tym się. Teraz będą sezonowcy Holandii. Ja jestem za Holandia poza Polska
oczywiście od euro 2008 dzięki Van der Sar

szkoda ze juz zakończył karierę. Ale cóż trzeba
wiedzieć kiedy skończyć oby casillas też wiedział
15 cze 18:09
ddd: 1:0 dla ekwadoru
15 cze 18:22
zawodus: 
ekwador
15 cze 18:23
ddd: 1:1
15 cze 19:04
zawodus: Nie dobrze
15 cze 19:05
ddd: Ile jest kurna tych rodriquezow czy jakoś tak na tym mundialu
15 cze 19:11
sushi_ gg6397228:
jeszcze jedna bramka i będzie utrzymana średnia 3 bramek na mecz ( Meksyk też strzelił 3
prawidłowo ale uznali tylko jedną)
15 cze 19:20
sushi_ gg6397228:
2:1 dla Szwajcarii
15 cze 19:50
ddd: Fuck
15 cze 19:50
zawodus: Mieli szczęście
15 cze 19:51
ddd: Znowu ci co pierwsi strzelili to przegrali mecz
15 cze 19:51
sushi_ gg6397228:
Włochy, Chile i Meksyk złamali regułę
15 cze 19:53
ddd: Na dzień dzisiejszy poza Holandia bardzo podobała mi się gra Australii oraz Kostaryki
15 cze 19:53
Marcin: Teraz będzie fajny meczyk

can't wait!
15 cze 19:54
ddd: A na Polsacie polska−Włochy 22:19
15 cze 19:55
Marcin: @ddd Meksyk przez pierwsze 15 min też pokazał świetny futbol
15 cze 19:55
zawodus: Teraz czas na siatkówkę
15 cze 19:55
Marcin: wiem, już dawno przełączyłem na Polsat
15 cze 19:56
ddd: @Marcin szkoda ze tylko 15 minut

Po tym meczu Australii jestem pewien po meczu z polska
spiewalibysmy "nic się nie stało..."

Mimo ze jestem fanem nożnej, szkoda ze nie pokazują wszystkich meczy Polaków w siatkówce czy
ostatnio w ręcznej gdy wygrali z Niemcami.q
15 cze 20:01
Marcin:
@ddd:
Na Polsacie Sport nie było tego meczu czasem? (chodzi mi o piłkę ręczną)
15 cze 20:09
ddd: @ddd nie wiem właśnie

ale nawet mało co pisali/mowili o tym meczu...
15 cze 20:19
Marcin:
Mamy mundial, dlatego tak

O siatkówce też mało mówią.
15 cze 20:20
ddd: To Polsat nie myśli. Powinni robić wszystko, reklamować aby zamiast mundialu oglądali siatkę,
ręczna.
15 cze 20:24
Marcin: Polsat się reklamuje. Widziałem reklamy siatkówki, ale to nie wystarczy, bo Polacy wolą piłkę
nożną. Jak ma być tylko siatkówka, to całkiem inna sprawa
15 cze 20:27
ddd: Gdzieś Ty widział te reklamy? Często oglądam coś na Polsacie i nie widziałem
15 cze 20:30
ddd: A tak wgl. To fajne niektóre te Kibicki na Polsacie
15 cze 20:35
sushi_ gg6397228:
worek z bramkami się rozwiązał
15 cze 21:45
zawodus: I może być jednostronne widowisko
15 cze 21:46
Marcin: No oby, oby
15 cze 21:50
ddd: Czerwona... Może niebieski odrazu
15 cze 21:58
Marcin: Dostał żółtą. Za ten faul w polu karnym mu się należało. Wcześniej to nie wiem po jaką cholerę
się z Pogbą kopał
15 cze 22:00
ddd: Nie wiem nie widziałem oglądałem siatkę

jeszcze wyrównają
15 cze 22:04
Marcin: 2:0

Goal−in−line hehe
15 cze 22:08
ddd: Przydało się

ale ten bramkarz cienki jest
15 cze 22:10
Marcin: Fajne, ale trener Hondurasu i tak się kłócił
15 cze 22:11
ddd: Widocznie nie poinformowany ze taka technika jest tam użyta
15 cze 22:21
ddd: Na miejscu trenera ja bym się kłócił

bo ta piłka w niewyjaśnionych okolicznościach opuściła
potem bramkę
15 cze 22:32
sushi_ gg6397228:
norma wyrobiona na mecz
15 cze 22:37
ddd: Ja rozumiem wymuszanie fauli itp. Ale leżenie po kopnieciu i wzywanie cala ekipę medyczna bo
lekko go smyrnal po nodze? To juz jest kpina... Jak dziewczynki poprostu.
15 cze 22:44
15 cze 22:49
15 cze 23:01
Marcin: Czekam teraz na Argentynę..
Co by tu obstawić
15 cze 23:09
ddd: San Marino, san Marino obstaw panie

a tak na serio to będzie 2:0 dla Argentyny
15 cze 23:15
jakubs: Żaabki wygrały, a ja się znowi na.....
15 cze 23:17
Marcin: Zagrałem:
X / 1
15 cze 23:29
Hajtowy: Argentyna ich rozniesie
15 cze 23:33
ddd: Gdzie jest Tevez ja sie pytam
15 cze 23:45
zawodus: Ciekawe w jakiej formie jest Messi
15 cze 23:46
zawodus: Tevez pewnie na ławce albo w domu
15 cze 23:46
ddd: Juz chyba 4 Rodriguez na tym mundialu

ciekawe ilu jeszcze

Tevez też mógłby namieszać no
ale cóż zobaczymy .
16 cze 00:01
ddd: Gool

1:0 dla margaryny
16 cze 00:03
Hajtowy: Hahahaha

no wlasnie wlaczylem mecz patrze rzut wolny i 1:0
16 cze 00:04
Eta:
16 cze 01:18
Eta:
16 cze 01:23
16 cze 12:48
daras: a w TV znowu to samo
16 cze 17:56
ddd: Niemcy − Portugalia 2:1
16 cze 18:01
ddd: KAAAAAAAAAAARYNY DLA NIEMIEC

sędzia

1:0
16 cze 18:11
undefined: Jakie macie sposoby na uczenie się matematyki? Czy to musi być żmudne robienie zadań?
16 cze 18:13
16 cze 18:22
ddd: 2:0

Niemcy !
16 cze 18:31
ddd: Portugalia gra w 10

Pepe czerowna

Czyli jednak raczej nie będzie 2:1 dla niemiec jak
myślałem
16 cze 18:38
...:
Mamy internet, nie potrzebujemy relacji na forum.
16 cze 18:43
ddd: Ok. 3:0
16 cze 18:46
Hajtowy: mówiłem, ze Niemcy wygraja
16 cze 18:49
undefined: Wygrywają lepsi.
16 cze 18:50
ddd: Wiecie co jest nagorsze? Założyłem się o browara, że będzie wynik 2:1 a jest już 3:0

i
niestety go nie wygram ale na szczęście też go nie przegram
16 cze 19:02
ddd: I tak wgl to Niemcy zasługują na półfinał czy na finał? To się okaże w późniejszym etapie

Przed mundialem mówiłem, że Niemcy i Holandia będą w finale

PS. Czy można u bukmachera obstawić kto będzie w finale?
16 cze 19:05
Lukas: Można
16 cze 19:09
ddd: A orientujesz się może jaki jest kurs?
16 cze 19:12
koo: nikt nie napisał? 4:0
16 cze 19:44
Lukas:
Postaw na Honduras za 1 zł możesz zarobić 1500 zł
16 cze 19:45
sts: Gdzie Ty widzisz te wyniki?
16 cze 19:50
Lukas:
idź do sts to się dowiesz
16 cze 19:56
ddd: Wchodzilem na strone sts i zamiast strone wpisalem nick

mogli by na stronie tez napisac bo
nie chce mi sie tam lazic
16 cze 19:57
zawodus: Jak się chce obstawiać, to trzeba wiedzieć gdzie
16 cze 19:58
sushi_ gg6397228:
Niemcom się nie chciało grać; mogli Klose'go wrzucić do gry po 60minucie
16 cze 20:02
ddd: A Ty byś się wysilał wygrywając 4:0 ?

Po co mieli ryzykować, że ktoś sobie krzywdę zrobi
16 cze 20:10
ddd: Iran − Nigeria hmm... 0:1 a co
16 cze 20:28
sushi_ gg6397228:
średnia ma mecz to 3 bramki, wiec 1:0 to słabiutko
16 cze 20:29
zawodus: Liczę, że Nigeria wygra może nawet więcej niż 1:0
16 cze 20:30
ddd: ale, że nie wiem jak gra Iran i Nigeria to dlatego stawiam takie skromne 1:0 dla Nigerii

Nie
obrażę się jak wygrają nawet 5:0
A C. Ronaldo jak nasz Lewandowski w klubie achy i ochy jaki to on nie jest a w reprezentacji to
nawet prosto nie potrafi kopnąć...
16 cze 20:33
sushi_ gg6397228:
cienizna
16 cze 21:47
ddd: Ale Coś czuje ze jednak Nigeria pyknie 1:0 Iran
16 cze 21:49
sushi_ gg6397228:
jajo do jaja
16 cze 22:51
ddd: a miało być 1:0 ... słyszeliście co te "eksperty" mówiły? Polska reprezentacja miała by z nimi
problemy
16 cze 22:54
zawodus: Kiepsko − pierwszy remis.
16 cze 23:03
ddd: 30 sekunda gol dla USA
17 cze 00:01
daras: jakieś remisy

dogrywka proszę
17 cze 04:30
leele: Belgia − Algieria 2:1 no cóż... Bez komentarza
17 cze 20:39
Hajtowy: Brazylia 0:0 Meksyk
17 cze 21:48
17 cze 21:56
bezendu:
Ja już mam wakacje, kto musi się uczyć ten musi..Haha więc Ty do zadanek a my się Mundialem
rozkoszujmy
17 cze 21:57
daras: bezendu dokładnie tak

ja odsyłam już wszystkich w kosmos
17 cze 22:02
sushi_ gg6397228:
jest mundial i jeszcze zawracają głowę, bo Ktoś się nudzi
17 cze 22:04
bezendu:
daras
17 cze 22:04
17 cze 22:05
Hajtowy: Dupa nie kulki ...

mowilem ze bedzie 0:0
17 cze 22:54
sushi_ gg6397228:
teraz zaczną się kolejki z małą ilością bramek
17 cze 22:56
Hajtowy: Poczekajmy na Holandię
17 cze 22:56
zawodus: Dzisiaj dwa ciekawe spotkania
18 cze 08:16
daras: ja już jedno miałem
18 cze 10:26
Hugo: kiedy sie zaczyna jakis kolejny mecz :c?
18 cze 10:37
daras: nie wiem
18 cze 16:25
zawodus: Jak tak dalej się utrzyma to Holandia przegra

i bardzo dobrze
18 cze 18:17
Hajtowy: Piękny mecz
18 cze 19:52
sushi_ gg6397228:
szkoda, że Kangury nie wygrały, byłoby ciekawie
18 cze 20:01
Hajtowy: Miałem malutką nadzieję, że chociaż wyrównają... no ale cóż

szczęście sprzyja lepszym
18 cze 20:05
zawodus: Nie byli wg mnie lepsi i szkoda Australii.
18 cze 20:15
sushi_ gg6397228:
Australia miała parę "100" i się przestraszyła
Holandia myślała, że mecz sam się wygra i wyszli tylko 3−ma obrońcami i mogli się przewieźć na
tym meczu
a jak Meksyk wygra większa różnicą niż Brazylia, to będzie Brazylia− Holandia i 1/8
18 cze 20:17
Lukas:
Byli lepszym zespołem, przegrywali a pokazali klasę wygrywając
18 cze 20:17
18 cze 21:20
ddd: 2:0

Oby się utrzymali !
18 cze 21:44
18 cze 21:50
ddd: Spain is dead
18 cze 22:00
sushi_ gg6397228:
no to Kamerun popłynął jak Hiszpania i Australia
19 cze 01:07
Hugo: <3
19 cze 01:08
Hugo: 0:3
19 cze 01:20
Hugo: 0:4
19 cze 01:46
19 cze 01:46
daras: sushi Hiszpania popłynęła w swoim niepowtarzalnym stylu

z mowy ciała del Bosque wyczytałem, że postawił okrągłą sumkę
19 cze 15:26
zawodus: I on zapewne wygrał
19 cze 20:18
sushi_ gg6397228:
postawił, że Hiszpania nie wyjdzie z grupy
19 cze 20:21
daras: chyba już nikt dzisiaj nie ogląda
19 cze 23:30
jakubs: Jak dotrwam to oglądnę Japonia−Grecja
19 cze 23:34
20 cze 19:03
sushi_ gg6397228:
Dobry klimat na wyeliminowanie Europejczyków
20 cze 20:21
sushi_ gg6397228:
raz, dwa i Szwajcaria na łopatkach
20 cze 21:21
qw: to było do przewidzenia
20 cze 21:52
ddd: A polska wygrała z Brazylia w siatkę 3:1
20 cze 22:08
zawodus: Bardzo dobrze, bo Szwajcaria...
20 cze 22:20
dh: ααα
20 cze 22:55
20 cze 23:24
zombi: nie

okej, postawiłem na Ekwador
20 cze 23:25
Marcin: Też nie siądzie
20 cze 23:39
Hajtowy: Marcin się obudził... co za

Kiedy zawodowe?
20 cze 23:43
Marcin: W poniedziałek
20 cze 23:47
Hajtowy: TO dużo czasu, kiedy impreza? XD
20 cze 23:47
Marcin: Zależy o jaką imprezę pytasz
20 cze 23:50
Hajtowy: Tak jak w nauce jazdy jest "skręć w pierwszą dozwoloną" to ja pytam o tą "pierwszą lepszą"
20 cze 23:50
Marcin: Kiedy tylko będzie okazja
20 cze 23:56
5-latek: Anglia do domu jedzie

!
Niech ktos to zapiszse po angielsku
21 cze 09:09
Hajtowy:
Nie jestem pewny...

z ang nie jestem dobry xd
Great Britain returns to the house ... xd
21 cze 09:16
5-latek: Czesc

Wiec post 303 jest Twoj
21 cze 09:17
Hajtowy: Witaj

Ja jestem SUPER BOHATEREM Twoim Czadomenem

Włosi, Urugwaj, Anglia, Kostaryka

Anglia w domu
Kto wyjdzie z grupy?
21 cze 10:45
Hajtowy: Szkoda Iranu
21 cze 19:55
Metis: Coś cięzko Argentynie idzie
21 cze 20:13
sushi_ gg6397228:
Argentyna nie zasłużyła na zwycięstwo
21 cze 20:56
sushi_ gg6397228:
Ghana− Niemcy 2:1
21 cze 22:20
Eta:
21 cze 22:22
jakubs: I już remis, co za mecz
21 cze 22:29
Eta:
2:2
21 cze 22:29
sushi_ gg6397228:
zamiast 3:1, zrobiło się 2:2
21 cze 22:29
zombi: Postawiłem na Niemcy, oby weszło.
21 cze 22:31
Marcin: @zombi: Przyykro mi

Chyba najciekawszy mecz mistrzostw
22 cze 00:09
zombi: :(
Super mecz, za to Argentyna − Iran okropny, nuda, nuda, nuda.
22 cze 00:10
sushi_ gg6397228:
Trener zrobił ten sam błąd co Hodson − wystawił 4 napastników i nie miał Kto w pomocy rozgrywać
22 cze 00:20
sushi_ gg6397228:
i orżnęli Bośnię z bramki (kolejny "niby" spalony)
22 cze 00:21
Marcin: Szkoda tylko, że najbardziej oberwie się sędziemu głównemu (to jego pierwszy mecz na MŚ).
22 cze 00:22
Metis: Szkoda chłopa − znając życie nie "pozostawią na Nim suchej nitki"...
22 cze 00:34
Marcin: Nie tylko z bramki ich orżnęli

Zabrali im szansę na 1/8..
22 cze 02:23
ddd: Rosja dead Belgia Win
22 cze 19:55
zombi: Ja już mundialu nie obstawiam

tu nic nie wchodzi.
22 cze 19:56
Monika: Ghana− Niemcy

dla mnie zdecydowanie najciekawszy mecz
22 cze 20:01
sushi_ gg6397228:
było wiadomo, ze ruskie nie wygrają
teraz wygra Korea i ruskie do domu, a CAPELLO przedłużył ostatnio kontrakt− pewnie Go wywalą
22 cze 20:07
sushi_ gg6397228:
bum, bum i Koreę czekają kamieniołomy
22 cze 21:29
Marcin: sushi, musiałaby grać Korea z Północy
22 cze 23:53
Hajtowy: Korea.... 2:4 Algieria xd
23 cze 11:02
sushi_ gg6397228:
i jeszcze się fartnęło Portugalii i jest w grze
23 cze 20:03
Eta:
23 cze 21:10
daras: idziemy po rekord albo po Guinnessa
23 cze 22:39
Marcin:
Pytanie za 100 pkt.
Czy żeby zdać teorię na egzaminie zawodowym, to potrzeba mieć 35/70, czy 25/50 i 10/20?
Bo ogólnie,to mogę mieć np 15/50 i 20/20 i też zdam, czy to tak nie działa?
23 cze 22:54
sushi_ gg6397228:
i wreszcie Meksyk wbił gola, znowu nie gwizdnęli karnego
23 cze 23:30
sushi_ gg6397228:
2:0 Meksyk
23 cze 23:33
sushi_ gg6397228:
3:0
23 cze 23:40
Piotr:
3:1
ladnie grali. moj zawodnik dobrze sie spisal
23 cze 23:58
Kacper^^: Marcin, z tego co mi wiadomo, to z pisemnego 25/50 i 6 lub 7/20, a praktyczny 75% ale głowy nie
daje
24 cze 00:49
daras: [PKacper^^

] a jak mecze obstawiasz
24 cze 21:46
Kacper^^: Po tych meczach które już były sprzedam nerkę a forse postawie na Kostaryke
25 cze 17:15
daras:
25 cze 20:53
zawodus: kto trafił?
25 cze 20:54
jerey: dzisiaj dobre mecze, cała grupa G jest chyba najciekawsza, kogo typujecie?
26 cze 14:16
Piotr 10: Niemcy wygrają z USA
26 cze 14:19
jerey: tez mi się tak wydaje wtedy stany mają 0 punktów za mecz z Niemcami i tym samym 4 punkty w
całej grupie. Ghana i Portugalia mają po 1 punkcie. Zwyciezca tego meczu ma 4 punkty co
skutkuje bilansem bramek straconych zeby wyjsc z grupy, chyba, ze Niemcy przegrają ze Stanami
26 cze 14:24
Edi : kto ma czas ogladac spoconych chłopów goniących za piłką
26 cze 14:26
MQ: Ja
26 cze 16:55
daras:
27 cze 12:37
zawodus: daras nie chce ci się napisać dla mnie rozdziału pracy magisterskiej?
27 cze 12:39
daras: mogę ci przepisać
27 cze 16:05
daras: był dzień wolny ale dzisiaj....
28 cze 08:33
Hajtowy: Dobry meczyk będzie
Brazylia 0:1
Chile
28 cze 10:36
Hugo:
28 cze 11:41
Hugo: brazylia chile & Kolumbia Urugwaj ile stawiacie?
28 cze 11:42
Hajtowy: 0:1 & 1:3
28 cze 11:46
sushi_ gg6397228:
Brazylia ostatnio męczyła się z Meksykiem, więc może być i dogrywka
28 cze 17:43
daras: w końcu zacząłem oglądać przymusowo w knajpie podczas obiadu, w 10min padły 2 bramki a jaki
końcowy wynik
28 cze 20:33
zombi: Pewnie karne będą.
28 cze 20:33
zawodus: Obawiam się, że karne wyeliminują Brazylię
28 cze 20:33
zawodus: I zaczeła się loteria
28 cze 20:43
Marcin: Popłakałem się

Dlaczego?!
28 cze 21:03
Hajtowy: Marcin nie płacz

Kolumbia wyeliminuje Brazylię
29 cze 10:13
zawodus: Meksyk 1 Holandia 0
29 cze 19:09
zawodus: :(
29 cze 19:52
bezendu: I tak ma być !
29 cze 19:52
sushi_ gg6397228:
i Holandia gra dalej
29 cze 20:02
bezendu:
I dojdzie do finału
29 cze 20:02
Hajtowy: Holandia...


Będzie finał dla Holendrów
29 cze 20:04
Kacper^^: KOOOOOOOOOOSTARYYYYYYYYYKAAAAAA

! HAHAHA co za drużyna, należało im się
30 cze 00:59
daras: jednak 3:2 było, teraz dopiero przeczytałem

a już myślałem, że gospodarze już odpadli
30 cze 16:27
Aska: czemu sie ludzie tym munialem interesuja, strata kasy i tyle... beka z piłakRZY!TYLE W TEMACIE
30 cze 18:46
jakubs: Aska czemu ? Odpowiem jak kobieta: Bo tak !.
30 cze 18:49
Piotr 10: Aska każdy ma swoje hobby, pasje. Akurat większość z nas lubi matematykę ale i również
sport.
30 cze 20:39
daras: ale zainteresowanie tematem mundialu wyraźnie osłabło
1 lip 10:53
Aska: spoko rozumiem , ja lubie siatkówke, ale piłki nożnej nie moge zcierpieć.. no bywa.
1 lip 14:50
lolo: każdy ogląda ale komentować się nie chce
1 lip 14:59
daras: taka nuda czy kanikuła rozłożyła na łopatki ?
1 lip 18:49
Marcin: Oby Szwajcaria wygrała
1 lip 19:07
Hugo: obstawiales?
1 lip 19:26
Marcin: Nie. Zawsze kibicuję drużynie, która nie jest faworytem
1 lip 19:35
Marcin: Piłka nożna jest jednak niesprawiedliwa..
1 lip 20:37
zawodus: Cieszę się, że Szwajcaria odpadła
1 lip 20:47
Marcin: czemu?
1 lip 20:50
zawodus: Bo ich nie lubię

Za Argentyną nie byłem, ale jak miałem wybierać między Szwajcarią i nimi to wybrałem Argentynę
1 lip 20:58
jakubs: Biedna Szwajcaria, w końcówce w słupek z rzutu rożnego. Gdyby nie bramkarz to byłoby więcej niż
1:0
1 lip 23:47
Marcin: USA też mi szkoda
2 lip 00:15
daras: kto ile wygrał? kto na co postawił
3 lip 13:43
3 lip 13:45
jerey: Francja musi wygrac
4 lip 18:53
nim2:
4 lip 18:56
Nieuchwytny: Francja gra z Niemcami. Jeżeli ich obrona wytrzyma 90 minut pobije rekord z II wojny światowej.
4 lip 19:03
4 lip 19:49
daras: jakie jeszcze zadania

5 lip 10:26
daras:
5 lip 18:29
Hugo: braz win
5 lip 18:43
zawodus: Szkoda Neymara. Nikomu źle nie życzę
5 lip 18:49
sushi_ gg6397228:
Argentyna miała Maradonę i wygrała mecz
5 lip 20:06
jakubs: Już za chwilę Holandia−Kostaryka. Na którą drużynę stawiacie ? Ja jestem za Holandią
5 lip 21:49
Lukas:
Holandia.
5 lip 21:50
zawodus: Ja jestem za kostaryką
5 lip 22:02
Hajtowy: wygrała?
5 lip 23:55
zawodus: Znowu te karne i tym razem Kostaryce się nie udało
6 lip 08:55
Hajtowy:
Brazylia vs Niemcy
Argentyna vs Holandia
Jaki finał obstawiacie?
Niemcy − Holandia?
Niemcy − Argentyna?
Wątpię, że Brazylia wygra
6 lip 10:11
daras: Finał już był ustalony na początku
6 lip 10:15
Piotr 10: Ja obstawiam tak:
Niemcy wygrają z Brazylią.
Argentyna wygra z Holandią.
Finał
Niemcy vs Argentyna
Stawiam na Niemców
Meczo 3 miejsce:
Brazylia vs Holandia
Stawiam na Holandię.
6 lip 17:44
daras: chyba zacznę w końcu oglądać, choć właściwie wystarczy tylko popatrzeć na finał: Niemcy −
Holandia
8 lip 10:39
zombi: Niemcy Holandia finał obstawiam.
8 lip 11:52
zawodus: Najgorszy możliwy finał. Obu drużyn nie lubię
8 lip 12:28
daras: a ty może z Toronto ?
8 lip 15:48
Hajtowy: Brazylia vs Niemcy
To już dziś o 22
8 lip 18:47
zawodus: Ja ze wsi
8 lip 19:09
vseny: Zgadzam się z zawodusem, w razie takiego finału nie wiem czy będę w stanie go oglądać
8 lip 19:43
bezendu: 5:0
8 lip 22:31
Marcin: Ja już nawet nie oglądam z tego wszystkiego
8 lip 23:07
jakubs: Ja dopiero z Krakowa wróciłem i meczu nie oglądnąłem, a kumple z piwem czekali
8 lip 23:33
Hajtowy: Hahaha ale jaja

7:1 xD
8 lip 23:48
vseny: Poszlam obejrzeć mecz a trafilam na komediodramat...

Tragedia.
8 lip 23:57
daras: ja oglądałem prawdziwy dramat House of Cards
9 lip 11:01
daras: dzisiaj nie ma House..ale jest Holandia
9 lip 22:11
Vizer: nope
10 lip 00:51
zawodus: Jak dobrze, że Holandii nie nie ma w finale
10 lip 09:04
daras: jak zacząłęm w końcu oglądać mundial , to reszta przestała ?
10 lip 09:56
daras: @
zawodus to była jedyna drużyna, która mogła stawić czoła Niemcom
teraz Angela przyleci na finał i jej pomnikiem zastąpią Cristo Redentora
10 lip 09:58
Hajtowy: Szwaby wygrają
10 lip 10:48
sushi_ gg6397228:
i może być tak samo jak z Brazylią − wysoko i do jednej bramki
Argentyna nie ma rozgrywajacego i nie wiadomo Kto bedzie grał z przodu
10 lip 21:49
Hajtowy: Leo Messi
10 lip 21:49
aga: goal

10 lip 23:31
daras: aga wczoraj nie grali, to gol nie z tego mundialu
11 lip 10:36
Hajtowy: Sobota i Niedziela...

Holandia i Niemcy

1. Niemcy
2. Argentyna
3. Holandia
4. Brazylia
...
...
11 lip 10:41
zawodus: Ja chciałbym żeby nie wygrały Niemcy, ale będzie ciężko.
11 lip 11:39
daras: a jakie jest prawdopodobieństwo tego zdarzenia?
12 lip 12:23
Hajtowy: daras przeciwne xD
12 lip 13:01
qwark: jak Angela przyleci oglądać na żywo to 100% a jak będzie oglądać w TV razem z papieżami to 67%
bo wtedy 2:1 jest za Niemcami
12 lip 21:56
daras: od poczatku do końca śmieszny ten mundial, dobrze, że jest alternatywa − Lulu na Kulturze
12 lip 22:38
daras: a dzisiaj są urodziny mojego znajomego z Argentyny więc dobrze by było..
13 lip 15:12
13 lip 19:31
13 lip 19:35
Hajtowy:
fußball fußball fußball spiel heute abend, heute abend
13 lip 19:35
Hajtowy: Piotrze przed maturą to tańczyłeś?
13 lip 19:36
Piotr 10: Pewnie, że tak

. Szkoda, że na studniówce tej piosenki nie było jeszcze
13 lip 19:37
Hajtowy: Fajna nutka... potańczymy, wódki napijemy i impreza jest!
13 lip 19:41
Piotr 10: Oczywiście

.
13 lip 19:46
daras: ludzie

uwierzycie

bede chyba oglądał pierwszy mecz z tego cyrku tzn. połowę
13 lip 21:49
Soul Monster: Piękna połowa w wykonaniu Argentyny. Oby druga była lepsza.
13 lip 21:50
13 lip 22:11
13 lip 22:14
daras: i 3 połowa ?czyżby targi na trybunie honorowej ?
13 lip 22:53
daras: chyba będą musieli wymyśleć jakiś karny
13 lip 23:10
Hajtowy: KARNE!
13 lip 23:20
Marcin: 
(((
13 lip 23:25
daras: no to chyba nie wypije już dzisiaj tego
13 lip 23:33
Mila:
Niemcy wygrają.
13 lip 23:35
daras: już miesiac temu pisałem, że tak będzie i cieszę się, że zaoszczędziłęm tyle czasu na
nieoglądaniu

żałuję tylko, ze zachciało mi sie oglądać 3 połowę:(
13 lip 23:36
daras: ..102% finału
13 lip 23:37
daras: @
Mila nie śpisz? Miodek zewolił na pisanie MUNDIAL WIELKIMI LITERAMI
13 lip 23:38
Mila:
Nie śpię, nie ma trzeciej połowy.
Złotą Nike wygrał lepszy.
13 lip 23:42
daras: zależy w jakiej TV

najlepeij jednak wyłączyć komentatorów, bo może przepona pęknąć
a nike to dają chyba w literaturze
13 lip 23:43
Janek191:
Szkoda, że Argentyna przegrała
14 lip 08:46
5-latek: A myslalem ze sie nie sprawdzi to powiedzenie . Wszyscy graja a i tak Niemcy wygrywaja
14 lip 08:48
daras: też tak myślałem i chłodziłem piwo na finał...piwo stoi nieotwarte cóż może nasi gdzie wygrają
14 lip 14:37
Metis: Ja tam słyszałem, że finał należał do Korei
14 lip 14:55
14 lip 15:00
sushi_ gg6397228:
po mundialu czas na LM
16 lip 19:45
17 lip 21:18
20 lip 12:23
daras: już nikt niczego nie ogląda
21 lip 09:50
WueR:
Ja nie ogladam.
21 lip 10:07
WueR:
A kto w koncu wygral ten caly mundial?
21 lip 10:07
daras: mnie nie pytaj, nie oglądałem żadnego meczu
21 lip 10:32
O rany julek:
Ale chodzi ci o osoby ze środowiska?To chyba mąż panienki z dziekanatu,ewentualnie
webmaster komputerowy z forum matematycznego
21 lip 11:22
daras: skoro panienka to nie jej mąż
22 lip 14:52
O rany julek:
Owszem ,ale mamy do czynienia z pewnym pomieszaniem pojęć i znaczeń!
23 lip 07:48
daras: to tylko julek ma w swojej głowie
23 lip 08:07
Radek:
Julek=obywatel
23 lip 08:29
O rany julek:
czyli panienka może być lekkiego prowadzenia się,a mąż −"konkubent"(daras=radek=łebmajster)
to osobnik przychodzący do niej "na telewizję"
23 lip 09:14
daras: w twojej głowie wojna, myśli niespokojne kłębią się

OranyBywateluJulek znowu dostałeś przepustkę czy cię już szukają ?
23 lip 09:22
O rany julek:
rany boskie toć ten daras to cały łebmajster(póki co cały jeszcze),cały on!
23 lip 12:22
23 lip 12:34
25 lip 18:17
14 sie 17:14
sushi_gg6397228:
mundial za chwile będzie w siatkę
14 sie 21:09
Piotr 10: Mistrzostwa Europy w lekkoatletyce są
14 sie 21:50
Lukas:
Mundial Mundial
30 sie 18:47
30 sie 19:07
daras: a to w TVP tego nie dają?
31 sie 10:31
Piotr 10: TVP to praktycznie siatkówki nie pokazuje. Jedynie na IO pokazali ostatnio. Tak to telewizja
Polsat pokazywała. Ale niestety teraz na otwartym Polsacie ni będzie MŚ.
31 sie 10:34
sushi_gg6397228:
teraz pokazuja powtórkę finalu na mundialu− tylko, że graja inni zawodnicy
3 wrz 21:27
daras: podobno trzeba zapłacić stówę żeby oglądać siatkę

4 wrz 21:52
Piotr 10: PO co płacić ? Na necie masz za darmo
4 wrz 21:56
bezendu:
Podaj tylko jaki mecz MŚ siatkówki chcesz obejrzeć to zaraz Ci znajdę
4 wrz 21:57
daras: podobno Polska − Argentyna 3 : 0
7 wrz 20:04
daras: nasi na równoległym mundialu na razie prowadzą 4 : 0 ogląda ktoś?
7 wrz 21:57
Kacper: Ja

No jakby z Gibraltarem nie wygrali to porażka
7 wrz 21:58
Eta:
5 : 0
7 wrz 21:59
daras: jednak ktoś ogląda
7 wrz 22:03
Metis: Daras zajrzyj do mojego zadania jak możesz
7 wrz 22:29
Eta:
6:0
7 wrz 22:33
Eta:
7:0
7 wrz 22:33
Lukas:
Lewandowski się przełamał
7 wrz 22:34
Eta:
Ty też się "przełam" i porównaj liczby
7 wrz 22:36
jakubs:
7 wrz 22:37
daras: W końcu jutro będę mógł za darmo obejrzeć finał mundialu dzięki Jaśnie Oświeconemu Panu
Prezydentowi
20 wrz 22:57
daras: chyba wszyscy oglądają nowy mundial za darmo ?
21 wrz 21:01
daras: Nowy mundial sie zaczął
ciekawe ile płacili za zwycięstwo Polski 2:0 ?
11 paź 23:16
Paulina:
Im mniej wiesz tym lepiej śpisz. !
11 paź 23:19
daras: 4:0
14 lis 19:52
daras: Polska − Hiszpania (29:28)
wczoraj
2 lut 09:19
kyrtap: ładne widowisko było
2 lut 13:17
daras: i znowu mecz

przyjmuje zakłady
4 wrz 20:03
Logarytm naturalny (20 lat): Rzesza − Polska 2:0
Dwa gole strzeli Mario Gece, mój podobieczny z PES 2015

Karnego obroni Manuel Nojer , karnego będzie egzekwował milik
Nie przepadam za niemcami ale niestety w kwestii wyników nigdy się nie pomyliłem

Nawet obstawiłem 100 zł u bukmachera na ten wynik i zobaczycie wygram 425
4 wrz 20:19
daras: nie jesteś w tym obstawianiu sam

tyle płaca za podanie nazwisk ?
4 wrz 20:31
Eta:
4 wrz 20:59
Eta:
4 wrz 21:06
daras: do czego sie tak uśmiechasz η?
4 wrz 21:07
daras: jest jeszcze druga połowa
4 wrz 21:08
daras: pierwszy kontakt
4 wrz 21:22
daras: a
ln20 stówę utopił
4 wrz 21:22
RJS:
Obstawiam 5:0 dla Niemców, powinni nam dać porządne lanie
4 wrz 21:25
RJS:
Lewy gol ! No nie
4 wrz 21:27
daras: chyba oglądasz z jakimś 3 min opóźnieniem, jestes na Marsie ?
4 wrz 21:30
Eta:
4 wrz 21:30
daras: prawie remis...byłby
4 wrz 21:31
Logarytm naturalny (20 lat): Ja pier... było blisko ale faktycznie, poszła stówa.
Jutro ciężka harówa i odzyskam xD
Lewy ładnie gra, Milik−badziewnie, skąd się ten typ wział
Idę się kąpać, na drugą połowę czipsy kola i zadania z matmy z logarytmów pozdro

Muszę przetestować Hummelsa na środek obrony, mam trójkę Thiago Silva, Ramos i David Luiz i
potrzebuję jeszcze jednego do kadry
4 wrz 21:38
Eta:
Polecam wziąć ..
darasa
4 wrz 22:01
RJS:
Dziękuję, dobranoc.
4 wrz 22:26
daras: ja nie gram..
oglądałem Bergmana
4 wrz 22:28
daras: ...w piłkę
4 wrz 22:28
daras: ln20 nie martw sie, może wypłaca ci 10% za różnice 2 bramek ?
4 wrz 22:29
5-latek: tez nie ogladalem ale szkoda remisu
4 wrz 22:43
daras: tylko 8:1, liczyłem na dwucyfrowy wynik

w dodatku wpuścili sobie bramkę
jednak kiepscy są!
8 wrz 09:40
daras: 2:1 tak obstawialiście
11 paź 23:52
bezendu:
Obstawiałem 3:1 ale 2:1 też spoko
12 paź 01:48
Metis: Obstawiamy?
11 cze 16:42
Krzysiek: o co tu chodzi?
11 cze 16:55
Metis: Euro
11 cze 16:57
6latek: A po ile chodzi teraz
11 cze 17:01
Metis: 1:0 dla Nas w jutrzejszym mecz
11 cze 22:49
6latek: Zycze naszym chłopcom jak najlepiej
11 cze 22:51
Metis: Za dużo Lewandowskiego
11 cze 22:52
Jack: 2:1 dla Irlandii <troszke pesymista>
11 cze 22:59
Metis: Irlandia wątpię, że coś ugra

A Nasi za słabi na dwie bramki
11 cze 23:02
Mateusz: Dzisiejszy mecz będzie najważniejszy
12 cze 10:49
bezendu:
2:1 dla Polski
12 cze 13:21
Janek191:
12 cze 13:52
q&a: Nie oglądać rozwiązywać zadania z matmy!
12 cze 13:54
6latek: Nie sama matematyka człowiek zyje
czasmi należy posluchac dobrej muzyki i obejrzeć mecz
12 cze 14:00
q&a : W sumie racja odpoczynek też się należy!
12 cze 14:05
bezendu: A jutro 3 kolokwia
12 cze 14:39
Metis:
12 cze 19:56
Jack: 1;0, no prosze...
12 cze 19:58
6latek: najwazniejszse ze wygrali Może wyjda z grupy?
12 cze 20:05
Jack: byc moze
12 cze 20:05
Mateusz: Z Niemcami szans nie mają. Tą wygraną sprawili że mają ogromne szanse na wyjście z grupy
12 cze 21:03
Krzysiek: WTF
12 cze 23:34
Jack: z niemcami remis, dzisiaj ukraina i wychodzimy z grupy ;x
21 cze 17:03
Janek191:
21 cze 17:45
Niby Metis: 2:0 dla Nas
21 cze 17:56
Mila: remis
21 cze 18:53
Jack: endo.
21 cze 19:54
Metis: Prawie
21 cze 19:55
3 sie 09:01
: 0:1
14 lis 10:06
LWG: Panie Waldemarze, Czy mogę zagrać 45 minut w Pańskim zespole? Waldemar Baczewski wyra ża
zgodę.
Jestem w 16−ce i oddaję strzał. Bramkarz Budowlanych Lublin wpada do bramki, a powoli za nim
piłeczka.
Drugiego gola dla Orion Niedrzwica strzela z około 70 metrów w samo okienko pewien siłacz
z Niedrzwicy. Uniosłem ręce w momencie uderzenia i wszyscy byli przekonani, że LWG trafił po
raz drugi.
Wcześnie było tak. Panie sędzio, on mnie fauluje. Sędzia nic. Panie sędzio on mnie znów
sfaulował. Sędzia nic.
Panie sędzio, on nadal mnie fauluje. Wyjebię mu! Sędzia nic. Kolejny faul na Waldim. Jest w
ryja i karetka.
Sędzia: czerwona dla Waldiego. Waldi w mazak sędziemu. Jest druga karetka. Tak było. Później
sypnąłem 6:0 kadrowiczowi Polski w 25 minut.
Zdobyłem licencję zawodnika Klubu Budowlani Lublin. Rugbiści nie mogli mi tego darować.
Pragnęli, abym był Ich.
14 lis 18:32
LWG: Oczywiście nie w tym meczu Waldi wymierzył sprawiedliwość. Ale jak motorem wjechał na zabawę,
to od razu spoko.
14 lis 18:35
LWG: Polska − Meksyk 5:0. Tego bym dokonał.
Nie może być tak, że człenio po przebiegnięciu 20−tu metrów ma watę w jajach.
Cóż to za zawodnicy?
14 lis 18:39
LWG: LWG, LWG, LWG, każdy dziwi się, kim on jest.
14 lis 18:40
LWG: Mecz. Przyjezdni szaleją. Wychodzi Michał Naryński − Szef Kibiców Motoru Lublin. Jest
bajecznie.
Oddali szacun wszystkim Kibicom Motoru Lublin. Po meczu było co nieco w autentycznie pokojowej
atmosferze.
14 lis 18:43
LWG: Obejrzyj wszystkie gole w wykonaniu Marco van Bastena. On byłby na teraźniejsze czasy.
Lionel Messi nie nadaje się do kadry Argentyny, gdyż jest przyblokowany klepichowo. Mogę go
odblokować.
14 lis 18:54
LWG: Spotykam na poczcie Pana Golana. Panie trenerze, w telewizji wystąpił Pan trener Tucewicz.
Panie Leszku, to tylko jednorazowy odcinek. O mnie tylko serial.
14 lis 19:06
LWG: Kilka dni temu spotkałem Bronka Waligórę. Bronek mnie pamięta. I to jest to.
Ale szkoda Leja Kucharskiego z ul. Grodzkiej w Lublinie.
Jak Lejo sieknął z głowy, to nie gorzej , niż Diabeł, czy Andrzej Szarmach.
Nie gorszy był Tadek Janczak, judoka. Był fantastyczny. Tadi były nie gorszy od Pawła Nastuli.
14 lis 19:11
LWG: Do celi wszedł klawisz. Heniek złamał mu łapę w sposób otwarty.
Dodatkowo 1,5 roku odsiadki. Czy to było sprawiedliwe?
Wielki Heniek Szymaszek i Wielkie Stare Miasto Lublin.
14 lis 19:23
LWG: Chłopaki nie płaczą. To tylko przepiękna piosenka.
14 lis 19:34
Maciess: Gdzie oglądacie? jakis link?
14 lis 19:44
LWG: Trzeba wymienić tych, którzy mają wiatr w genitaliach.
Anthony Joshua nie dałby rady Bestii w Jego najwyższej formie. Nie wiadomo?
Żadnych szans wówczas. Stąd − Bestia.
Kto zabił Brandona Lee? Później odzyskamy miliardy PLN.
Dostaną amnestię − od LWG, pod warunkiem, że ich szachrajski szmal działa na rzecz RP.
14 lis 19:48
LWG: Teraz Wiesz, kim jest LWG.
14 lis 19:49
LWG: Będę miał wszystko, tuż przed wejściem do swojej katakumby. Ja nie ściemniam, Szanowny Maciess.
14 lis 19:52
LWG: Mucza podskoczył, więc wyjebano go na zakręcie. Przeżył, bo sprawiedliwi wiedzieli co czynią.
Niestety Mucza nie żyje, bo nie zadbał o siebie. Ale kurwy mają się dobrze.
14 lis 19:55
Kamil: nie spamcie tu o dupie marynie, tylko dawać matematycy do mojego tematu z szeregiem
14 lis 19:57
LWG: Maciess, Trzeba przyjąć za prawdę wszystko to, co daje LWG.
Kamil, W szeragach byłem jednym z najlepszych. Dzisiaj nie wiem nic.
Zapytaj dr. Dubiela i Zdziśka Rychlika i Wieśka Ziembę, kim jest LWG?
Z Wieśkiem Ziębą jestem po imieniu na Jego prośbę.
Wiesiek Zięba, to znakomity prof. dr hab. rachunku prawodopodobieństwa.
14 lis 20:07
LWG: PO musi złożyć Sztandar PO. PO nie istnieje. W przeciwnym razie pójdę po nich solo.
Wszystkich z PO zabiję na śmierć


Bez wychodzenia z domu. Boisz się ?
Niech Żyje Stare Miasto Lublin.
14 lis 20:16
LWG: Ale Rumunia, to Rumunia. Moja najukochańsza FC Steaua Bukareszt. To moja drużyna.
14 lis 20:23
LWG: Nie korzystaj z mojego miłosierdzia. Zadbam doskonale o RP.
Zatem nie obawiaj się o swoich najbliższych i o nikogo, kto jest obywatelem RP.
Tylko Ja byłem na kolacji z islamistami. Żaden inny Polak tego nie doznał.
Tylko Ja ich ustawię. Oni to przyjmą. Tylko ode mnie. Powiedziałem, kim będzie Prezydent USA.
14 lis 20:38
LWG: Współpraca z Koreą Północną jest możliwa. W 22−ej minucie meczu było 3:0 dla KRLD.
Wtedy rozwścieczył się Eusébio. Portugalia wygrała 5:3. LWG, LWG, LWG, każdy dziwi się, kim on
jest.
14 lis 21:03
LWG: Ale wówczas Eusébio chodził! Bajka. Eusébio był geniuszem.
14 lis 21:06
Fan LWG: RAcja nie banujcie LWG. To totalnie zrównoważona osoba która publikuje ciekawe i inteligentne a
jednocześnie niewyobrażalnie pomocne posty. Obby tak dalej. A potem pytanie czemu na
matematyce.pisz coraz więcej trolli i cymbałów (y) ++ dla moderacji !
14 lis 21:08
daras:
0:1
24 mar 08:37
daras: Jaki wynik dzisiaj obstawiacie ?
12 cze 11:22
rusek: Ten LWG ma coś z głową?
12 cze 11:48
Califournia: 2:0 dla Litwy
12 cze 14:44
daras: 
1:0
12 cze 18:20
daras: 
2:0
pomyliły ci siwe strony
Califournia
12 cze 18:35
daras: 
3:0
nikt nie ogląda ?
12 cze 19:23
Eta:
12 cze 19:24
Eta:
Zaraz będzie następny
12 cze 19:25
Basia: nie uznany
12 cze 19:25
Eta:
12 cze 19:26
daras: 3 − 1 :0
12 cze 19:26
Eta:
3−1=
2 ⇒ 2:0
12 cze 19:28
daras: jednak 3:0
12 cze 19:28
Eta: A mówiłam że będzie następny

12 cze 19:29
Eta:
wpis
600 mój
12 cze 19:29
daras:
12 cze 19:30
daras: 
4:0
12 cze 19:39
Califournia: by the way która minuta?
12 cze 19:49
daras: czas w Californii + 9
12 cze 20:08
bezendu:
Gdy piłka w grze!
13 cze 20:50
13 cze 21:56
hipo: Po wyjściu z grupy w fazie pucharowej czekają już na nas w 1/8 prawdopodobnie Belgia lub
Anglia, a w ćwierćfinale najpewniej Niemcy lub Brazylia.
Niestety szanse na medal są niewielkie, sukcesem będzie wyjście z grupy!
13 cze 23:48
bezendu: "sesja" to słowo nie dotyczy mnie

Realny jest ćwierćfinał
14 cze 00:16
14 cze 01:00
Califournia: Przeciez Polska nawet nie wyjdzie z grupy.. Dziwi mnie wasza chęć do kibicowania!
14 cze 11:37
Califournia: Przynajmniej się pośmieje
14 cze 11:37
14 cze 16:47
daras: 1

na Mundialu
14 cze 17:13
daras: @
Califournia chodzi o piłke i kibicowanie najlepszym drużynom świata a niekoniecznie o to
żeby Polska została mistrzem świata
14 cze 17:17
bezendu:
daras jaki wynik obstawiasz?
14 cze 17:18
daras: 2:1, chociaz rano mówili,ze Ruskie żadnego meczu nie wygrają
14 cze 17:27
daras: 2:0
14 cze 17:44
14 cze 17:52
daras: 3:0 nie zgadłem
14 cze 18:32
14 cze 18:33
daras: 4:0 nikt nie zgadł
14 cze 18:51
14 cze 18:55
Jack: 5;0 nikt nie zgadl
14 cze 19:12
Califournia: Kto uważa, ze mecz był ustawiony
14 cze 19:38
15 cze 01:02
bezendu:
Dwa kolejne za nami, teraz Hiszpania vs Portugalia
15 cze 19:29
zombi: Świetne widowisko

więcej takich
15 cze 22:01
Piotr 10: Siema mordki!
16 cze 17:18
bezendu:
Piotr 10 siema, dawno Cię nie było
16 cze 19:53
zombi: Islandia − Argentyna trochę niespodzianka XD
16 cze 20:00
bezendu:
Troszkę tak, niestety
16 cze 20:41
Hajtowy: Widzę, że matura 2014 się odzywa xD
16 cze 21:52
bezendu:
18 cze 20:52
daras: ale że Niemcy przegrają z Meksykiem to by przez myśl nie przeszło

widac sie dopiero rozkręcają
18 cze 21:07
daras: @bezendu Anglia − Tunezja oglądasz ?
18 cze 21:10
daras: to już jest 1:1
18 cze 21:11
Eta:

1:2
18 cze 21:50
bezendu:
@daras ja oglądałem póki co każdy mecz tych mistrzostw i tak zostanie
Jak obstawiasz jutro wyniki w naszej grupie?
18 cze 22:01
bezendu:
Nawet
Eta widzę ogląda!
18 cze 22:02
daras: ja nie oglądam wszystkich..a dzisiaj ? to będzie na pewno najważniejszy sprawdzian naszej
reprezentacji. Senegal to nie Litwa myślę, że Kolumbia wygra i..my też
19 cze 12:05
bezendu:
Kolumbia dla mnie 3:0
Polska 2:0 lub 1:0
Najważniejszy sprawdzian to będzie mecz z Kolumbią, według mnie. Liczę, że Polska wygra grupę i
potem trafi na Anglię
19 cze 12:16
19 cze 13:58
bezendu: Niestety, ta treść jest obecnie niedostępna
19 cze 14:50
daras: pewnie musisz być moim znajomym żeby zobaczyć
nie zgadłeś Japany juz wstrzeliły gola
19 cze 15:18
19 cze 15:28
El-patron: Alez sensacja 2:1 dla Japonii.. Wierze, ze wyjda z grupy
19 cze 15:58
daras: a juz pisałem rano,ze Japonce wygraja ale spojrzałem na notowania u bukmachera i zmieniłem w
trakcie edycji, dobrze, że nic nie postawiłem

czy na jakimś kanale jest transmisja bez Szpakowskiego

bo musze oglądac mute
19 cze 17:13
daras: mówiłem,że to nie Litwa
19 cze 17:40
Dziadek Mróz:
Co to było? Senegal miał +3 zawodników
19 cze 19:05
bezendu: Gdzie są

?
20 cze 20:56
Hard to imagine: Obstawiam 2 gole dla Hiszpanii w drugiej połowie
20 cze 20:57
Hard to imagine: 
1:0 Hiszpania, troche szkoda mi Iranu, bo dobrze się broni.
20 cze 21:15
Mila:
Piękny mecz. Szkoda, że nasi tak nie grają!
20 cze 21:37
: szkoda, że nie oglądałem...bo też grałem

ale będzie gdzieś chyba powtórka ?
20 cze 22:37
bezendu:
21 cze 17:47
bezendu: Mundial Mundial
22 cze 14:13
22 cze 18:53
bezendu: Piękny mecz!
22 cze 21:57
Jack: Oby nasi coś zagrali :x
22 cze 22:14
23 cze 14:28
bezendu: Trzeba się zalogować, nie widać treści
23 cze 14:35
bezendu:
Ja czekam na mecz Niemcy−Szwecja
23 cze 14:35
Miodek: daras trochę techniki i się gubisz
23 cze 18:19
23 cze 19:03
23 cze 19:18
daras: a mają sukcesy?

bo my w kartach same złotka kolekcjonujemy

Ger: Swe
23 cze 21:11
Eta:
Ja oglądam
23 cze 21:15
bezendu:
Jak widać mają
Eta za kim jesteś?
23 cze 21:30
bezendu: 
Niemcy!
23 cze 21:54
daras: no i jest jak zwykle, obudzili się
23 cze 21:57
bezendu:
daras obstawiasz coś?
23 cze 22:17
daras: coś ty, za dużo w zeszlym roku straciłem
23 cze 22:53
bezendu:
daras masz mój emil? Odezwij się do mnie
23 cze 23:00
bezendu:
No to za 50 minut zaczynamy
24 cze 19:11
daras: nieźli aktorzy w tej Kolumbii
24 cze 20:08
daras: myślałem,ze jak Szpak nie komentuje, to mamy szansę..
24 cze 20:58
Kolumbia: Viva el Columbia
24 cze 21:00
daras: go home..
24 cze 21:29
daras: powtórka Korei
24 cze 21:35
bezendu:
To jest DRAMAT
24 cze 21:42
bezendu:
Jeszcze od Japonii wpi*****l i wakacje
24 cze 21:43
mat: liczylem na 2:1 chociaż
24 cze 21:50
bezendu:
mat ilość bramek się ogólnie zgadza
24 cze 21:52
daras: @bezendu maila wysłałem
24 cze 21:56
bezendu:
@daras przeczytaj i napisz co o tym sądzisz. To dłuższy temat jest
24 cze 22:00
Dziadek Mróz:
Szkoda strzępić ryja
24 cze 22:20
24 cze 22:57
28 cze 00:43
Japoniec: 
DO BOOJU POOLSKO
28 cze 15:49
daras: nasi wywiesili biała flagę
28 cze 16:12
daras: teraz będą przebitki robić z Senegalu z Kolumbia i to coraz dłuższe
czy jest jeden mecz na jakimś kanale i bez Szpakowskiego
28 cze 16:13
Ajtek:
Pierwszy mecz 1/8 finału. Kapitalny mecz
30 cze 18:02
Mila:
Piękny mecz
30 cze 18:14
daras: teraz już nie będą piłki sobie podawać przez 10 min
1 lip 08:52
: puchar dla Europy...chociaż Rosja to w większej częsci Azja
7 lip 13:04
7 lip 23:55
bezendu:
Belgia wygra albo Francja
10 lip 16:39
x: a kto, podobnie jak ja, ma za przeproszeniem, wyj***ne na mundial?
10 lip 16:41
Pizza: pewnie wielu
10 lip 16:52
daras: @
bezendu i na kogo postawiłeś na Belgię czy na Francje
11 lip 10:39
daras: bo ja na Chorwację
11 lip 22:43
Pizza: no i trafiles.
12 lip 17:26
daras: i dlatego jem dzisiaj <jepizze>
12 lip 17:57
daras: FC Barcelona − Liverpool 3:0
2 maj 07:51
daras: Iga Światek (19l) − Karolina Pliskova (29l)
2:0 (6:0, 6:0) w 45minut
16 maj 16:07
16 maj 20:25
Filip: Ja fzisiaj tez w tenisa wygralem
17 maj 12:03
figa:
A ja wygrałam w Lotto
17 maj 12:43
Filip: ta, chyba 5 złoty
17 maj 12:54
daras: a dzisiaj to za co płacili
17 maj 15:42
daras: 5 zeta to chyba zdrapka
17 maj 15:43
daras: Kolejny piękny mecz Igi tym razem w deblu 5:7 ,6:4 i w końcu trzeci set wygrany 7:5...pięć
gemów z rzedu wygranych! od stanu 1:5 wiele matchboli obronionych, mecz na miarę finału!
oglądacie
6 cze 16:11
Filip:
nie, bo nie jestem sezonowcem
6 cze 17:00
akeb:
Sądzę, iż jutro Iga Świątek zapłaci za dzisiejszy epicki mecz odpadnięciem z rywalizacji
singlistek.
6 cze 22:07
daras: być może ale...dzisiejszy mecz zacznie sie dopiero o 21
7 cze 10:26
Filip: Ale czasu utc czy utc + 1?
7 cze 12:33
daras: jak widać dała sobie radę
8 cze 10:41
daras: podaję w czasie letnim niezbyt gorącym

dziś debel ok. 13 = 1 pm
8 cze 11:55
daras: zaczynają...
8 cze 13:44
daras: 4:2
8 cze 14:22
daras: 5:2
8 cze 14:22
Filip: Cos nieprawdopodobnego
8 cze 14:27
daras: i po 86 minutach 2:0 => półfinał
8 cze 15:21
Filip: Mamy tooooo


!1!1
8 cze 15:29
Filip: Mamy tooooo


!1!1
8 cze 15:30
find:
e−mocje!
8 cze 15:40
daras: nie mamy

ale
została jeszcze szansa w deblu
9 cze 15:29
9 cze 22:01
daras: wczoraj Barbora Krejčíková wygrała singla, ciekawe czy dzisiaj będzie miała dość sił na debla
jak obstawiacie?
13 cze 10:45
daras: ciocia Bethany sp...cały mecz
13 cze 13:09
Filip: daras jak oceniasz szanse polskiej reprezentacji na euro 2021?
13 cze 13:43
bezendu: Ja obstawiam, że nasi jutro max remis
13 cze 20:13
daras: nie oglądam euro
13 cze 21:04
daras: bo nie warto
14 cze 19:57
Filip: racja, przyznaje, polska reprezentacja sie nie popisala dzisiaj, klasycznie bedzie:
Mecz otwarcia
Mecz o wszystko
Mecz o honor
14 cze 20:00
bezendu:
Mecz otwarcia
Mecz o pietruszkę/honor
Mecz o pietruszkę/honor
14 cze 20:29
daras: co za mecz

1 set gładko 6:3
2 set masakra 6:6 i przegrany tiebreak
w 3 horror przegrywa 1:4 i 40:15 w piątym gemie, by wygrać po kolei 3 następne gemy i
ostatecznie oddać tylko 1 gema rozkręconej Angielce 7:5
Iga wygrywa na trawie 2:1
22 cze 21:56
Damian#UDM: To już dzisiaj!

Bukmacherzy szaleją z natłoku roboty
23 cze 11:50
Filip: POLSKAAA BIALOO CZERWONI

11

!1
23 cze 13:13
daras: 0:1
23 cze 19:12
daras: 0:2
23 cze 19:26
daras: 1:2
23 cze 19:29
daras: 2:2
23 cze 19:43
daras: 2:3
nie macie wrażenia, że jak komentuje Szpakowski, to będzie klapa?
on jest ołowianą kulą, myślę że ma już teksty dołujące przygotowane wcześniej

czy pamięta ktoś jeszcze Ciszewskiego?
23 cze 19:55
tomek:
Ja pamiętam
23 cze 22:53
Damian#UDM: Wpisy z przed 7 lat. Piękna historia

Szkoda, że nie można cofnąć czasu

I przeżyć paru rzeczy jeszcze raz
25 cze 17:40
data: niby czemu nie można
26 cze 15:39
daras: Euro się już skończyło...
dziś zaczyna się Wimbledon!
28 cze 09:05
daras: i dobrze sie zaczyna

Iga : Hsieh
2:0
oglądał ktoś? czy tylko te słupki..? :
28 cze 21:46
daras: eliminacja Niemiec też nikogo nie wzrusza
29 cze 23:00
janek191:
Bardzo dobrze.że Niemcy i Szwecja zostały wyeliminowane.
30 cze 07:01
daras: Dzisiejszy mecz Igi ze Zwonariową pod pełną kontrolą tej pierwszej i w godzinę gładkie 2:0
urocze, że komentatorzy wspomnieli, ż eIga miała roczek jak Rosjanka debiutowała na Wimbledonie
i że właściwie łatwiej jest wymienić czego sobie podczas tych 19 lat nie uszkodziła
30 cze 22:18
daras: Magda Linette pokonała 5 rakietę i z Igą idą łeb w łeb!
szkoda, że Maja Chwalińska zawiesiła dalszą karierę na kołku
1 lip 20:05
daras: Begu załatwiono w ekspresowym tempie 6:1 6:0
2 lip 14:12
Filip: Postawilem dzisiaj 200 PLN na szwajcarie, boy mine nie zawiedli
2 lip 15:07
kyrtap: narazie przegrywają z Hiszpanią
2 lip 19:06
2 lip 19:36
Filip: a i ch.....
2 lip 20:56
daras: Magda niestety odpadła ale miała szansę na wygraną w 3 secie było już 3:1
kibicujemy nadal Jazda Iga
3 lip 21:48
daras: Iga też odpadła w pojedynku w samo południe z Tunezyjką Jabeur 1:2
ostatnie dwa sety w kiepskim stylu
kibicujemy dalej Hurkaczowi!
5 lip 16:32
daras: mecz Hurkacza z Miedwiediewem przerwany przy stanie 1:2 z powodu deszczu
dziwne, że Federer w tym samym czasie mecz zagrał 3:0
być może 100 m dalej deszcz nie padał albo mieli parasole
5 lip 22:25
chichi:
Hurkacz
6 lip 18:26
6 lip 20:13
daras: Dziś Hurkacz− Federer ok. 16:30
7 lip 14:36
daras: 1:0
7 lip 18:13
chichi:
No, ale teraz coś mu nie idzie..
7 lip 18:18
daras: nie idzie Feder0wi, który sp.. tiebreaka i jest 2"0
7 lip 18:45
chichi:

ale na początku było słabo, ale wrócił w pięknym stylu
7 lip 18:57
daras: gem, set, mecz 3:0
Fedek juz sie szykuje na emeryturę
7 lip 19:21
daras: Hurkacz przy stanie 2/;0 wygrał teabreka w 3 secie
9 lip 16:35
chichi:
W przerwie na herbatę?
9 lip 16:57
chichi:
No to GG
9 lip 17:15
daras: nie było przerwy, bo nie padało

za to tutaj leje od 15 godzin i błyska
9 lip 17:44
daras: Włoch przegrał finał Wimbledonu,
a kto wygra EURO
11 lip 21:44
student: Włochy
12 lip 18:27
daras: skąd wiesz?
12 lip 19:15
student: Strzelam
12 lip 21:11
daras: ślepakami czy na ostro? :
13 lip 13:05
10 paź 12:39
29 gru 20:37
: Nim się zorientowałem i zacząłem oglądać, to już się dla nas EURO skończyło. Rekord do księgi
Guinessa
29 cze 11:02
daras: Pamiętacie taki Mundial, w którym pierwszy mecz nie skonczyl sie remisem i 3 czerwonymi
kartkami
13 cze 15:49