funkcja
mia25: Rozwiąż graficzniue układ rownań:
a. y=2
x
b. y=3
x−1
y=3
11 cze 12:45
J: I z czym masz problem ?
11 cze 12:50
lorna21: proste nie kumam tego a nie ma zadnego przykłady który by mi mógł pomóc
11 cze 12:51
bezendu:

b) A=(2,3)
11 cze 12:53
11 cze 12:55
bezendu:

a) B=(1,2)
11 cze 12:55
lorna21: mnie nie interesuje rozwiązanie tylko jak to sie pokolei robi zebym miala pojecie na
egzaminie...
11 cze 13:21
bezendu:
12:55
11 cze 13:22
lorna21: J pocztac to se moge ale nie rozumiem nic z tego...
11 cze 13:23
J: Rysujesz wykresy i szukasz punktów precięcia się tych wykresów ( popatrz na rysunki)
11 cze 13:29
lorna21: to punkty przeciecia dzadza mi wyniki badz odpowiedz na zadanie
11 cze 13:35
J: Dokładnie... pierwszy układ spełnia para liczb: x = 2 , y = 3 .... drugi: x =1, y = 2
11 cze 13:36
lorna21: dobra dzieki juz rozumiem chociaz troszku
11 cze 13:38